Mit vigyek magammal? Ez így jó lesz?
12napra megyek Németországba a páromhoz, ő ott lakik, dolgozik stb!
Bajba vagyok a ruhákkal is hogy miket vigyek :/
4farmer, 2 bemelegítő, 1 szoknya, kb 7db felső,
értelemszerűen fehérneműk!
csizmába megyek,papucsot viszek, vigyek magammal egy sport cipőt??és egy mamuszt?
Miket vigyek még ami fontos lehet??
Szia!
én Németo. déli részén élek, itt most fél méter magas hó és -5-6 fok van.
De mindenképp nézd meg az időjárást arra a területre, ahova mégy és úgy készülj.
Az, hogy miből mennyit viszel azon múljon, hogy van-e ott pl. mosásra lehetőség.
U.i.: a bemelegítő tájszólás, nem rendes kifejezés. Köznyelvben simán melegítő.
mifelénk mackó :) ki így ki úgy :))) de köszönöm
az 1# bugyikat is viszek annyit ami nekem elegendő, pont menstruálni fogok szóval viszek bőven, mosásra van lehetőség-
Hat én mondjuk mindig viszek magammal mínuszt, papucsot viszont nem. Fogkefe, gyógyszerek, testápoló, olyan dolgok, amik a párodnál nincsenek. Törcsi szerintem felesleges. Én vinnék 8-10db felsőt, a 4farmer szerintem sok. Attól függ, mit fogtok csinálni, szerintem sportcipő nem fontos. Bár ha ilyen 18centis magassarkú csizmád van, akkor azért vigyél. Pulcsi, meg valami otthoni cucc, aztán ennyi.
Soha nem utaztál még, vagy hogyhogy ilyen nehezen megy a bepakolás?
nekem szezononként alapból nincs 10 felsőm:O és dugig van a szekrényem....
bőven elég, de nem kell túl aggódni, főleg ha van mosási lehetőség...vastag meleg pulcsik, harisnya, sapka, sál legyen
azok a gyógyszerek amiket szedsz (ha pl fáj a fejed, fog.gátló stb)
törölközőt én sem vinnék
tisztálkodási szerek,meleg ruhák(pulóverek,hosszú ujjú felsők),meleg nadrág,farmer,papucs,zoknik,fehérnemű...Én egy csizmát és egy bakancsot vinnék,ha netán beázik valamelyik,a másikat még fel tudd venni :-)
sapka,sál,meleg kesztyű,kabát
gyógyszereket(fájd.csillapító,görcsoldó,hasmenés elleni szer),sebtapasz,géz,fertőtlenítő-még ezeket vinném
hajszárító,fésű,sminkcucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!