Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit vigyek magammal? Ez így...

Mit vigyek magammal? Ez így jó lesz?

Figyelt kérdés

12napra megyek Németországba a páromhoz, ő ott lakik, dolgozik stb!

Bajba vagyok a ruhákkal is hogy miket vigyek :/

4farmer, 2 bemelegítő, 1 szoknya, kb 7db felső,

értelemszerűen fehérneműk!

csizmába megyek,papucsot viszek, vigyek magammal egy sport cipőt??és egy mamuszt?

Miket vigyek még ami fontos lehet??

2013. jan. 20. 12:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
Zokni, tisztálkodási szerek, esetleg törölköző..hajszárító? Ha papucsot viszel sztem mamusz nem kell! Harisnya..
2013. jan. 20. 12:19
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

én Németo. déli részén élek, itt most fél méter magas hó és -5-6 fok van.

De mindenképp nézd meg az időjárást arra a területre, ahova mégy és úgy készülj.

Az, hogy miből mennyit viszel azon múljon, hogy van-e ott pl. mosásra lehetőség.

U.i.: a bemelegítő tájszólás, nem rendes kifejezés. Köznyelvben simán melegítő.

2013. jan. 20. 12:23
 3/15 A kérdező kommentje:

mifelénk mackó :) ki így ki úgy :))) de köszönöm

az 1# bugyikat is viszek annyit ami nekem elegendő, pont menstruálni fogok szóval viszek bőven, mosásra van lehetőség-

2013. jan. 20. 12:27
 4/15 anonim válasza:

Hat én mondjuk mindig viszek magammal mínuszt, papucsot viszont nem. Fogkefe, gyógyszerek, testápoló, olyan dolgok, amik a párodnál nincsenek. Törcsi szerintem felesleges. Én vinnék 8-10db felsőt, a 4farmer szerintem sok. Attól függ, mit fogtok csinálni, szerintem sportcipő nem fontos. Bár ha ilyen 18centis magassarkú csizmád van, akkor azért vigyél. Pulcsi, meg valami otthoni cucc, aztán ennyi.

Soha nem utaztál még, vagy hogyhogy ilyen nehezen megy a bepakolás?

2013. jan. 20. 12:28
 5/15 anonim válasza:
Mamuszt viszek magammal:))
2013. jan. 20. 12:29
 6/15 anonim ***** válasza:

nekem szezononként alapból nincs 10 felsőm:O és dugig van a szekrényem....

bőven elég, de nem kell túl aggódni, főleg ha van mosási lehetőség...vastag meleg pulcsik, harisnya, sapka, sál legyen

azok a gyógyszerek amiket szedsz (ha pl fáj a fejed, fog.gátló stb)

törölközőt én sem vinnék

2013. jan. 20. 12:46
 7/15 anonim ***** válasza:

tisztálkodási szerek,meleg ruhák(pulóverek,hosszú ujjú felsők),meleg nadrág,farmer,papucs,zoknik,fehérnemű...Én egy csizmát és egy bakancsot vinnék,ha netán beázik valamelyik,a másikat még fel tudd venni :-)

sapka,sál,meleg kesztyű,kabát

gyógyszereket(fájd.csillapító,görcsoldó,hasmenés elleni szer),sebtapasz,géz,fertőtlenítő-még ezeket vinném

hajszárító,fésű,sminkcucc

2013. jan. 20. 12:58
 8/15 anonim ***** válasza:
ja igen,harisnyanadrág fontos:)
2013. jan. 20. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Ebben a kérdésben hol vannak Családi kapcsolatok?
2013. jan. 20. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
Írták, hogy nem fontos a törölköző. Én mindenhova viszek magammal, ha utazok, és volt, hogy jól jött, mert az ismerősnél nem volt elegendő. 4 farmer szerintem elég, bár én minden napra egy nadrágot szoktam pakolni, és egy napra legalább 2 felsőt. Persze sokszor előfordul, hogy nem használom mindet, de legalább tudok válogatni, hogy mit mivel vegyek fel. Sportcipőben szerintem lefagyna a lábad. Nem hiszem, hogy Németben melegebb van, mint itt. Csizmából vigyél inkább kényelmesebbet, ha amúgy magassarkúban mész. Melegítőből szerintem is kell 2, mert 12 napig leszel ott, mégsem lehetsz végig abban, szerintem az elég undi lenne. De ezekhez én minden napra vinnék 1-1 pólót is. Itthon sem veszem fel két nap egymás után ugyanazt a pólót, még ha nem izzadok bele, akkor sem. A páromnál különösen figyelnék erre. Papucsból én olyat vinnék, ami egyben mamusznak is megfelel, ilyen melegebb, szőrös fajtát. Tisztálkodószerek közül kell sampon, balzsam, tusfürdő, mivel menstruálni fogsz értelem szerűen tampon, betét és intim lemosó (bár ilyen esetben a törlőkendő praktikusabb), dezodor, testápoló (én mániás vagyok, több testápolót is pakolok egy útra, bár általában minden országban vásárolok is valamennyit). Mondjuk ezekből a dolgokból lehet gond a checkolásnál, ha repülővel mész. A barátnőm bőröndjéből minden tusfürdőt és más folyékony cuccot kivetettek, amikor Angliába ért egy drogériában kellett kezdenie. Magamból kiindulva én vinnék hajszárítót, hajvasalót és göndörítőt. Mivel itthon is mindig váltogatom a frizurámat, és szeretem, ha jól áll, ez a páromnál sem lenne másként. Én nem szeretem utazás, vagy más emberek miatt felborítani a napi rutinomat. Ja a tisztálkodó szerek közül kihagytam az arcápoló dolgokat. Én tonikot, habzó arclemosót, bőrradírt, sminklemosót és arckrémet használok. Ezeket is vinni szoktam magammal. És ugye a sminkeket, parfümöt, körömlakkot ha használsz. Vigyél gyógyszereket. Fejfájásra, hasfájásra (mensi miatt) én Algopyrint és Cataflamot használok. Lázcsillapító sem árt, ha esetleg megfáznál, bár az Algopyrin azt hiszem erre is jó, így azt érdemes eltenni mindenképp. Az utazás miatti izgulástól lehet hányingered, hasmenésed. Ezekre Imodium, Reasec, széntabletta, Daedalon való. Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor arról se feledkezz meg. Vidd magaddal a telfontöltőd, nekem ez az első mindig, amit elrakok, mert különben elfelejteném. Ha van, akkor vigyél fényképezőt, laptopot, tabletet. A programok közt ha esetleg szerepelni fog egy kis wellness, akkor ahhoz kell egy olyan papucs, ami a fürdőkbe való, és fürdőruha (akár több is, a menstruációd miatt). Nekem most ennyi jutott eszembe, de ha még beugrik valami, akkor írok.
2013. jan. 20. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!