Ha valaki tud, ajánlana olyan utazási irodát, akik nudista helyekre is szerveznek utakat?
Figyelt kérdés
Kifelyezetten naturista szállodába, pl. Cap\\\\\\\'d Age, stb. szeretnék menni, nem olyan helyre, ahol van nudista napozó, vagy van a közelben nudista strand. Tudom, hogy megtalálom őket az interneten, és némelyiknél le is foglalhatom a szállást, de nekem arra volna szükségem, hogy megszervezzék az egészet, az utazással, a transzferrel, a szállással, stb együtt, és ne nekem kelljen a rossz angol tudásommal elintézni, az esetleges nyelvi problémák kockázatával.
Szóval ha van valaki, aki tud olyan utazási irodát, akik szerveznek ilyen helyekre is utat, az kérem írja meg.
2009. aug. 20. 10:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!