Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyi palinkat tehetek/vihete...

Mennyi palinkat tehetek/vihetek a nagypoggyaszba?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Valószínűleg semennyi, 9/11 óta nagyon ügyelnek erre. Ha mégis akkor nem tudom, max ilyen 1-2 decit.
2012. okt. 23. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha az USAba utazol, akkor (amennyiben elmultal 21 eves) 1 liter szeszes italt hozhatsz magaddal a "nagypoggyaszban", a checked-in borond, ami megy a gep aljaba.

A kezipoggyaszban nem szallithatsz folyadekot (<100ml).

Mas orszagok torvenyeinek nezz utana magad, vagy hivd fel a legitarsasagot amelyikkel repulsz.

2012. okt. 23. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Európai Unión belülre utazol akkor 10 l tömény szeszesitalt szállíthatsz a bőröndödbe.

Tehát ha egy-két-három üveg pálinkát vinnél ajándékba,esetleg külföldre hoznál valami ottani italt nyugodtan hozhatod,mi is hozunk-viszünk mindig:)

Fontos,hogy csak a feladandóba,a kézipoggyászba kizárólag egyenként max 1dl-esek,1 literes zacsiban.

2012. okt. 23. 22:34
 4/6 Richpas1 válasza:
ha becheckolás után veszed a vámmentes üzletben akkor kézipoggyászba is felviheted. nekem felengedték
2012. okt. 29. 08:10
 5/6 anonim válasza:
Arra is figyelni kell, hogy sok légitársaság kiköti semmi folyadék (nem csak alkohol, semmi) nem lehet a feladott nagy poggyászban, független attól, hogy az egyéb vám és adó jogszabályok egyébként azt lehetővé tennék. Ettől függetlenül én már többször megtettem (EasyJet, Wizzair) és nem volt gond, de attól még rizikó
2012. okt. 30. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

A feladandó poggyászban lehet folyadék, kedves utolsó, a légitársaság nem hiszem, hogy kikötné, mivel nem ők nézik meg, mi van benne.

A pálinkával elvileg 1 baj van, meglehetősen tűzveszélyes. Én max 3 üveggel engedek poggyászonként, de elárulom, ezzel nem foglalkoznak igazán.

2012. nov. 4. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!