Vitaminok a kézi poggyászban?
Figyelt kérdés
Hamarosan repülővel utazom Franciaországba a barátomat meglátogatni, és megkért rá, hogy vigyek ki neki 2 doboz Multivitamint. Mivel csak kézipoggyászt fogok magammal vinni,az ellenőrzéskor nem lesz gond ebből? Attól tartok nehogy tudatmódosítónak nézzék...2012. okt. 23. 10:20
1/3 anonim válasza:
Most ez vicc vagy tényleg komolyan gondolod?
Vitamint felvihetsz a gépre, kéziben is, senki nem fogja tudatmódosítónak nézni.. Megkérdezhetem, hogy jutott egyáltalán ilyen eszedbe? A vámosok nem hülyék tudják mi az a vitamin..
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan vidd fel,fel lehet vinni:)
3/3 anonim válasza:
Nekem kiszedték az ACC port a poggyászomból (2 db volt). Amikor kinyitottam a bőröndöt, szét volt szórva a por és megtaláltam a kibontott (teljesen végigszakított) tasakot a bőrönd kellős közepén. Ahova tettem, ott be volt zipzárazva. Nem akadt bele semmibe, nem volt nálam semmi olyan. A másik: mentaleveleket hoztam Fr-ból, és valahogy :) nemcsak a papírdobozból kerültek ki szárastól, de még a forrasztott zacskóból is valahogy kimásztak. De nem is baj, ellenőrizzenek. ..Egyik ismerősöm mondta, rutinos utazó, hogy eleve gyanúsnak látszó dolgokat meg szoktak nézni:) Van amikor nem a szag számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!