Milyen táborokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Idén kimaradt, de jövőre szeretnék elmenni táborba. Szeretek táncolni, lovagolni és utazni. Irhattok külföldit is, mert imádom az új dolgokat. Sajnos egyedül mennék(idén is ez volt a baj) és nehezen ismerkedek! 12 éves lány vagyok. Igazából bármi jőhet! Köszi előrre is!2009. aug. 8. 18:28
1/6 anonim válasza:
Dudatábor - Szenna, Somogy megye. Június- júliusban szokott lenni. Néptáncos, népzenés, kézműves. Részletek Szenna honlapján.
2/6 anonim válasza:
Military tábor kell neked x) Mogyoród
Nézz utána ha érdekel :D
3/6 anonim válasza:
INDIÁNTÁBOR 4EVER!!
(A neve ne tévesszen meg)
4/6 anonim válasza:
Cserkész tábor:D...sok program, kevés unalom, jól megszervezett napok. Nomád életmód (sátor, hálózsák). Mindenképp érdemes kipróbálni, ha szereted a természetet, a jó társaágot, önfeledt hangulatot.
Nagyon ott van, én már 9 éves koromtól, azaz mindjárt 8 éve cserkész vagyok, (16/L) és rengeteg élményben volt és van részem. Nézz utána a neten a cserkészetnek. Ha tetszik, kipróbálhatod:).
Sok sikert és élményben gazdag táborozást kívánok!
5/6 anonim válasza:
A kevés unalmat úgy értem, hogy szinte nincs is időd unatkozni, hiszen rengeteg és sok program van.
Én voltam:D
6/6 anonim válasza:
Barlangkutató tábor - [link] biztosan lesz 2010 ben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!