Mit lehet tudni a szlovén tengerpartól?
Figyelt kérdés
Milyen a tengerpart jellege? Vannak-e homokos partszakaszok? Mennyire nagy az idegenforgalom? Mediterrán az éghajlat, sok-sok pálmafával és kabócával?
Milyenek az árak?
KÖSZÖNÖM!
2012. okt. 16. 12:00
1/1 anonim válasza:
Én Umag- Savudriján voltam, ami ugyan még horvát oldal, de szemben a szlovén partot láttuk, és nem sok különbség volt. homokos part csak a kiépített strandoknál, v. kemping, szálloda partján van, de általában bárki bemehet oda. Kisvárosok vannak a szlovén oldalon, elég zsúfoltak nyáron, és az utak is nagyon forgalmasak, mivel kicsi a parti rész, de fontos kereskedelmi csomópont. A horvát rész nagyon csendes, sok ilyen mediterrán fenyőféle van, de azért pálmafa is, főleg a sétányokon. Hajóval végigvisznek a part mentén, szét lehet nézni. Kabócát nem láttam, csak hallottam, de ez olyan mint nálunk a tücsökciripelés. Az árak magasak, üdülőhelyhez mérten, nem érdemes nagyon számolgatni, mert akkor egy sört se iszik az ember. Vagy önellátással kell menni, vagy félpanzióval, hogy ne kelljen sokmindent venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!