Holnap utazok repülőgéppel Írországba. Tényleg nem vihetek be magammal a tranzitba két fél literes üdítőt?
en pont 1 hete jottem vissza (Irorszagba), otthoni nyaralasbol...
a vamvizsgalatnal csak maximum 1 liter folyadekot vihetsz at es csak 1 decis kiszerelesbe (ez altalaban nem udito szokott lenni, hanem fogkrem, arckrem, hajfestek, turorudi, ... barmilyen folyekony, kremes dolog).
nagyobb folyadekot az utasterbe nem vihetsz csak a csomagoddal kuldheted fel
ferihegyen van bent bolt, nem vagyok most biztos benne de talan 2 euro korul van egy fel literes ucsi a vammentes reszen, nem szoktam figyelni az arat, de ertemes felvinni mert a repulon meg dragabb ott 3-4-5 euro 2 deci ital (attol fugg mi, asvanyviz, kave, vagy sor, kis uveges italok... van ami meg dragabb)
de arra figyelj, hogy barmit veszel a vammentes teruleten (a vamvizsgalat utani boltokban) azt is be kell tenned a csomagodba, nem vihetsz fel meg egy teli nejlonszatyrot, csak 1 poggyaszt...
mondjuk en 4 csik cigit "becsempesztem" a kabat alatt, mert mar nem fert be a borondbe...
Ja,... ja... :]
Jól írják a többiek!
A vámvizsgálaton nem viheted át, de a tranzitban kényelmesen megveheted az üdítőket és amit a tranzitban veszel, azt felviheted a gépre is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!