Mik kellenek? Mennyi pénz?
Figyelt kérdés
Jövő augusztusba szeretnénk 1 hétre elmenni Tunéziába. Már most tervezgetem a dolgot csak szeretnék róla minél többet megtudni. Minden hasznos tipp ötletet megköszönnék. Bármit írhattok!!!!!!!!>32009. júl. 28. 17:46
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Ha All Inclusive-ra mentek akkor csak költö pénzt vigyetek. Tunézia nagyon tiszta, de a tenger büdös. Én Egyiptomot jobban szeretem lehet hogy az Utcái koszosak, de a tenger maga a mámor. Tunéziába nagyon sok látnivaló van. Gyönyörüek a városai és a kaják is finomak. Egy négy csillagos szállóda szerintem minimum kell. Csak négycsillagosba menjetek. Miután kipróbáltad Tunéziát. Menj el Egyiptomba. Imádni fogod. a Sanny Days El Palacio-t ajálom. Last minutba nagyon olcson kitudod fogni és nagyon finom az étel. Ja és alkudni még a gyógyszertárba is kell mind két helyen. Ha valami konkrét kérdésed is van nyugodtan írj.
3/3 anonim válasza:
Mi most voltunk Djerbán. Nagyon kellemeset csalódtam, olasz után. Gyönyörű a sziget. Igaz a tenger kicsit algás, de ahol mink voltunk, minden nap többször takaritották a partot. Szuper szálloda volt. 5 csillagos, hatalmas medencével. Szuper kajával. Érdemes all in clusivot választani, nem sokkal drágább de sokkal jobban megéri. Ha nem lett volna, akkor minden pénzünk a piára ment volna el. Igy viszont alig költöttünk. Pedig rengeteg szuvenirt vettünk, voltunk tevegelni, quadozni, krokodilfarmon, kb. 270 eurót költöttünk. Djerba csendes hely, de mivel mi sokan mentünk szuperul éreztük igy is magunkat. Ja, és senkinek semmi baja nem volt, pedig mindent ettünk. Nyugodtan irhatsz nekem is ha kérdésed van, szivesen válaszolok levélben, akár képek is küldök. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!