Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Utasbiztositással kapcsolatban...

Utasbiztositással kapcsolatban tudnátok mondani valamit?

Figyelt kérdés
2 honapra utazom Isztambulba, megnéztem, hogy milyen ajánlatok vannak. Nagyon sokfélét kidobott, 13000 ft-tol kezdve 60000-ig..én értelemszerüen a legolcsobbat válsztanám (ez a Wabard nevezetű), de egy kicsit tartok is töle.. illetve látok olyan kiirásokat, hogy standard,optimal, stb...ezek mit jelentenek? elöre is köszönöm a segitséget!
2012. aug. 12. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy miket fedez. Baleset, vagy más is... Értelemszerűen minél drágább, annál több mindent, gondolom még biztosítótól függhet, hogy milyen "extra" van
2012. aug. 12. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 1 hónapra jöttem az USA-ba, én a netrisken választottam ki az AXA-t, 17 ezer ft volt. Nekem is kidobta pl ezt a Wabardot, de én nem mertem megkötni, nem is hallottam még róla sose. Inkább fizettem pár ezerrel többet. És sztem elég a legkisebb csomag.
2012. aug. 13. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Jah még az előzőhöz hozzátenném, ha netrisken keresel utasbiztosítást, ott mindenből először a legdrágábbat dobja ki, rá kell menni az "összes utasbiztosítás" fülre. Én most rákerestem neked nagyjából, az axa még olcsóbb mint a wabard, sőt az allianz meg még annál is olcsóbb. És azért ezek ismertebbek...
2012. aug. 13. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! végül én se a wabardot kötöttem meg, valahogy tul gyanus volt!
2012. aug. 13. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!