Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mekkora bőrönddel lehet...

Mekkora bőrönddel lehet utazni Ryanair-rel hogy ne keljen fizetni mert túl nagy?

Figyelt kérdés
Ha valaki esetleg utazott mostanában Ryanair-rel, vagy van valami jó tippje hol tudok utánaolvasni mert eddig nem találtam meg sehol, légyszi írja meg. Köszönöm!

2012. aug. 5. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Max. 55x40x20 cm, max. 10 kg.
2012. aug. 5. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Na jó ,mostmár végképp összevagyok zavarodva, mindenhol mást olvastam.Én 20 kg-os bőröndöt vihetek, azért fizettem, most annak kell nézni a méretét? mert valahol azt olvastam hogy nem kell, csak hogy hány kiló.
2012. aug. 5. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy a feladott poggyászról beszélsz, amit írtam az a kézipoggyászra vonatkozik. A feladott poggyásznál a súly számít és nem a méret, tehát 20 kg-ig vihetsz bármilyen bőröndöt.
2012. aug. 5. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm szépen :):)
2012. aug. 5. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
és emellé a gépre az a kézipoggyász amit írtál, azért fizetni kell ugye? viszont kis táskát amiben telefon ilyesmi van vihetek magammal fel ?
2012. aug. 5. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
1 db kézipoggyász ingyenes, ami akkora lehet, amit írtam, de abba az egybe kell összepakolni mindent, mellette már semmi nem lehet.
2012. aug. 5. 22:01
 7/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2012. aug. 5. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
sziasztok, a ryanair honlapjan meg tudod nezni. Vihetsz egy kezit, az 10 kg, a meretek pedig amit az elozo hozzaszolo is irt. Viszont a feladando poggyasz lehet 15 kg es 20 kg. Attol fugg melyiket foglaltad. A 15 kg os poggyasz 8500 ft a foglalasnal kell fizetni a jeggyel egyutt, a 20 kilos pedig asszem 13 ezer korul van. Te valaszthatod meg az opciot. Termeszetesen amelyiket valasztottad azt feltuntetik a jegyeden, ha meghaladja akkor kell fizetni.
2012. aug. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!