Milyen engedélyek kellenek ahhoz, hogy eljuthassak Pripyat városába?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 23:03
1/5 anonim válasza:
Elvileg semmilyen külön engedély nem kell, csak be kell fizetni a borsos árat egy hivatalos túraszervező cégnél. De ugye ez Ukrajna, így sose lehet tudni, napról napra változhatnak a szabályok.
2/5 A kérdező kommentje:
De én nem túravezetővel akarok menni,az úgy nemjó
2012. júl. 23. 17:07
3/5 anonim válasza:
Csak úgy nem lehet menni. Megpróbálhatod hogy lefizeted az őröket, de minden ellenőrzésnél az nagyon sokba kerül neked, és ha csak egy is inkább feljelent, minthogy elfogadja a kenőpénzt, akkor nagyon rosszul járhatsz, nem hinném, hogy az a hely megér annyit, hogy több évet tölts egy ukrán börtönben.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont ezekhez az ellenőprzőpontokhoz kell az engedély,és akk nem csinálhatnak semmit,meg nemis kell lefizetni őket.
De am nemhiszem,hogy pont Ukrajnában ne lehetne lefizetni az embereket
2012. júl. 23. 18:13
5/5 anonim válasza:
Engedély kell hozzá, és nem tudod megkerülni az idegenvezetőt. Persze, le lehet fizetni az embereket egy-egy dologban, de a felügyelet nélküli kolbászolást, és a minisztériumi engedély nélküli belépést még pénzzel sem tudod megkerülni.
És nem a vakvilágba beszélek, voltam kinn legálisan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!