Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ez létezik, hogy ennyi? Erre...

Ez létezik, hogy ennyi? Erre nem jön rá más? (Ryanair)

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 10. 23:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Hát ez édes, ahányszor a linkre kattintok mindig mást ír ki. Szóval lényeg a lényeg találtam ilyen repjegyeket, amik elvileg 1500 forintba kerülnek. A taxes, online check in, meg ilyesminél nulla van feltüntetve, és 1500 forint a total price. Megnéztem más jegyeket is, ahol nem 0 van, hanem ilyen-olyan árak jönnek még rá, és a total price is drágább. Tehát, ami total-ra 1500 az komolyan annyi? Azanyját...
2009. júl. 11. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy 1500ft a jegy, viszont valóban a Ryan a legolcsóbb szolgáltató, a leginkább fapados szolgáltató. Minden értelemben
2009. júl. 11. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:

annyi az annyi. nem átverés.

én egyszer utaztam (vagyis kétszer, mert vissza is) és 2 euró volt a jegy. összesen. mindennel együtt.

2009. júl. 11. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:

én sokat utazok velük, és úgy vannak a 0 Ft-os utak, hogy a visszaút már nem kedvezményes. Szóval kb féláron megfordulsz.

Rájön még ez-az, de csekély kis összeg.

Én 3 hónappal előtte meg szoktam rendelni a jegyem(Angliába járok), és 7000 Ft körüli összegből megfordulok. Minél később veszed meg a jegyet, annál többe kerül.

2009. júl. 11. 00:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez szuper. Oda készülök dolgozni és dilemma, hogy oldjuk meg a találkozgatást a párommal. De neki nagyon pontosan beosztott munkarendje van, szóval akár 3-4 hónapra előre foglalhatunk neki, akkor nem is lenne drága látni egymást. De jó, hogy tényleg van ilyen!
2009. júl. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!