Első nyaralás Horvátországban? Válaszért zöld kéz jár!?
Figyelt kérdés
Bocsi,biztos már 2millió hasonló kérdés van, de friss infókat szeretnék. Most megyünk először Horvátba, autóval. Mire számítsunk?Mennyi azt autópályadíj? Hol kell venni? Alagutaknál kell fizetni? Mennyit kell várni a határnál? Tényleg vannak dugók az alagutaknál is?Tényleg kell hullászsák/porral oltó is? Minden hasznos tanácsnak örülnék ami az úttal kapcsolatos!!2012. jún. 30. 22:39
11/17 anonim válasza:
Jó utat! Selceről érdemes átmenni Krk szigetére, van híd Crikvenicaból. Gyönyörű! Krk és Baska városa a legszebb!!!
12/17 anonim válasza:
Baska tényleg szép. A strandja nagy, viszont köves (és nem kicsi köves, hanem az a nagy köves) de nagyon szép ott is a strand. Krk szigetnél nem kell fizetni? Szerintem, ott is kell fizetni azért, hogy átmehess. (a hídon szerintem van fizetőkapu)
13/17 anonim válasza:
előző vagyok: a horvát tej nagyon finom. Feltétlenül kóstold meg
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mind nagyon hasznos volt! Mit gondoltok, vegyünk műanyag strandcipőt, vagy anélkül is be lehet menni a vízbe, mert hogy Selce is kavicsos.
2012. júl. 3. 09:42
15/17 anonim válasza:
öö. A hosszú szöveget író vagyok: Háát kinek hogy. Vegyetek a biztonság kedvéért, nehogy tengeri sünbe lépjetek ( kis fekete gömb alakú, tele fekete tüskével a víz alján, így ha valaki belelép, aú. az nagyon tud fájni (nem lesz tőle bajod, csak fáj) A trand környékén nem nagyon szokott lenni, max a víz kisodorja.
16/17 anonim válasza:
max ha* a víz kisodorja Előző vagyok
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Barcsnál megyünk át a határon, onnan hány km a 2. benzinkút? Milyen nevű benzinkutak vannak az autópályán illetve hortvátban? (itt gondolok arra hogy itthon Mol/Shell stb).
2012. júl. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!