Első alkalommal mi a teendő ilyenkor?
10 éve Malév volt, akkor először feladtam a bőröndöt, ott adtak egy cetlit, azzal mentem biztonsági ellenőrzésre, majd utlevél vizsgálatra aztán bejutottam a belső térre.
Most fapadossal megyek hajnalival, szintén 2-es terminál, de ott alszom a reptéren (szálodára nincs pénzem)most mi a folyamata ennek ha nincs csomagom, meg a cetlit is kinyomtattam itthon? Akkor egyből menni kell biztonsági ellenőrzésre? Vagy azt lehet, hogy késő este már bemegyek és az éjszakát odabenn töltöm a tranzitba? Ha nem akkor hajnalban mikortól lehet bemenni oda? Vagy hogy van ez az egész? Segítsetek kérlek.
Nem, nem
Elöször check in pulthoz kell most is menned, mert most is adnak egy "cetlit"ami a bezsállókártyád, mivel nem lesz böröndöd, így ott mondod, hogy nincs feladandó csomag és mehetsz. A Malév normál járat volt, ott a beszállon helyszám is volt. Fapadosok változóak van amelyiken van helyszám van ahol oda ülsz ahova tudsz. (utobbi években nem reültem fapadossal)
De mindenképpen kell bezsállókártya és ezt check-innél adják.
ìgy akkor tudsz bemenni a tranzitba ha már a check-in meg volt.
Hogy a reptéren aludhatsz-e azt nem tudom.
utolsó, ha nem értesz hozzá ne szólj bele. ha interneten checkol be, akkor ki KELL nyomtatnia a beszállókártyát, ha nincs bőröndje, akkor nem kell a check in pulthoz mennie, hanem egyből a biztonsági ellenőrzésre. az a cetli már nála van, otthon nyomtatta...
a reptéren (külső utasvárő) meg simán lehet aludni, igazoltatni szoktak, de ha nem vagy balhés nem foglalkoznak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!