Wizzairnél mennyire nézik pontosan a bőrönd méretét?
Figyelt kérdés
20x55x40 cm-es csomagot vihetek, van is ekkora bőröndöm, de alapból 20 cm magas. Ha többet pakolok bele, így néhány centivel magasabb lesz, azt még elnézik?2012. máj. 18. 19:30
1/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, van egy kis "kalitka", ha ebbe belefér felmehet, ha nem fér bele nem mehet. Ennyi. Hogy az ott pont mekkorára van csinálva, nem tudom, én mindig kis hátizsákkal utaztam, szóval nekem ez sose volt probléma.
3/3 anonim válasza:
Nézik, de ha bele tudod tömni akkor nincs gond. Ha ruhák vannak benne és nem sikerül a keretbe tenni, akkor felveszel magadra néhány ruhát és talán úgy sikerül.
Nagy gond igazából akkor van ha olyan a bőröndöd ami mereven több, mint a keret. Ekkor csak a bőrönd tönkretételével tudsz csökkenteni a méretén. Szóval ha üresen belefér a keretbe akkor ruhákkal tömve is be fog, legfeljebb kicsit össze kell nyomni és/vagy magadra kapkodni néhány pulovert még. Mert az nem számit, hogy te mennyire vagy beöltözve. Max kényelmetlen lesz, de még mindig jobb, mint 16000 Ft-ot fizetni emiatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!