Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogy tudom visszaszerezni...

Hogy tudom visszaszerezni azokat a dolgokat, amiket elkoboznak a reptéren a kézipoggyászomból?

Figyelt kérdés
Pl. benne maradt kisolló, reszelő, alkohol...
2009. jún. 25. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt már sehogy, megsemmisítik mindet.
2009. jún. 25. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, egyből dobják a kukába. Én egyszer úgy tudtam megmenteni egy dolgomat, hogy még épp kint állt egy rokonom, hogy elbúcsúzzon és átadtam neki a "határon", de nem minden reptéren van olyan közel a határ meg az ellenőrző pont, hogy ezt meg lehessen tenni. Minek viszel olyat, amit tudod, hogy úgyis elkoboznak?
2009. jún. 25. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, tilos, a gépre felvinni és végül is ök nem elkobozzák, hanem felajánlják hogy otthagyhatod. Vagy ha nem akarod otthagyni nem kell a gépre felszállnod.
2009. jún. 25. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerencsére csak hipotetikus kérdés volt. :) Most utaztunk repülőgéppel és csak eszembe jutott út közben. Az azonnali megsemmisítéssel kapcsolatban azért fenntartásaim vannak, fogadok, hogy pl. egy 30 ezres svájci bicskára pont szüksége van az őröknek... :-S
2009. jún. 25. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs szükségük, és amennyiben igényled, előtted semmisítik meg. Ezzel elejét véve a "szüksége lenne rá" dolognak.

Ugyanúgy kérheted a kézipoggyászban maradt ital megsemmisítését is.

2009. jún. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!