Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Kézipoggyász Ryanair 55x40x20c...

Kézipoggyász Ryanair 55x40x20cm, de az enyém 58x40x (20cm összenyomva. ) Nem fognak bele kötni ha nem akkora mint a megengedett méret?

Figyelt kérdés
Június 20-án utazok Angliába, és ruhákat pakolnék bele!
2012. máj. 2. 23:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudom, olvastam mindent ami ryanair elfogad.

ÉN csak a méretemmel van gondom, a 58 cm, Befér az????

2012. máj. 3. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:

De nem egyértelmű, hogy mit akarsz... "Ez az akkor felvigyem az utastérbe" kijelentésed arra enged következtetni, hogy te ezt a poggyászt feladott poggyásznak szánod. Annál súlykorlát van, méretkorlát (bizonyos keretek között) nincs.

Ez a méret, amit te is megadtál, kizárólag a FEDÉLZETRE FELVITT poggyászra vonatkozik, a feladottra NEM!

2012. máj. 4. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem ajánlanám se 1cm-el se 2cm-el nagyobbat mint a megadott méretek. Annyi a szabály, azt kell betartani és kész. Ha nem tartod be akkor ne lepődj meg ha rengeteg pénzre megvágnak majd a reptéren. Lehet, hogy átengedik Budapesten... de gondolom visszafelé is jössz, és kint esetleg már nem fogják felengedni. Nagyon-nagyon drága mulatság lesz. A fizetendő díj töredékéből vehetnél magadnak most egy olyan táskát ami biztosan belefér.

Igen, biztosan volt egy-két-sok olyan utas aki felvitt ekkora táskát és nem volt gond. És volt néhány aki pórul járt akár 1-2 cm miatt!!!

Ha neked nem gond, hogy tizezrekre megvágnak majd a reptéren (nem biztos, de van rá esély) akkor kockáztass nyugodtan.

De aztán ne gyere sírni se ide, se a tékozló homárra hogy mekkora szemét cég a Ryanair mert a szabályzata plusz 3cm-t nem engedett fel. Az a szabály, ha betartod olcsón utazol, ha nem, akkor esélyes hogy jó drága lesz. Ennyi.

Persze lehet szerencséd, ha szerencsés alkatnak érzed magad, hát rajta... volt már akinek sikerült biztos, hisz annyira biztatnak itt mások is hogy nem lesz gond.

Amúgy valaki más írt a gépről, de az abszolút nem szempont hogy mi fér el a gépen. A keretbe kell beleférjen, vagy a papír dobozba amit újabban használnak. A gép poggyász tartójába vagy ülés alá be fog férni nyilván, na de, hogy kell-e extra sokat fizetni az nem ezen múlik hanem hogy a keretbe fér-e a beszállókapunál??

2012. máj. 23. 08:13
 14/14 A kérdező kommentje:
En bator voltam, es megprobaltam a lehetetlent, es tudjatok, semmi gond nem volt, hiaba paraztam es nem en voltam az egyeduli akinek olyan taskaja volt es siman befert a taska a rekeszbe is. Ugy hogy azert koszonom a hozzaszolasokat, sikeresen kiertem Londonba es eldegelek
2012. okt. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!