Hogy érdemes repülőutat foglalni, ha átszállással kell utazni valahova?
Én azért szoktam egy társaságnál foglalni, mert ha késik az első gép, akkor átraknak másikra. Ha viszont két külön jegyed van senkit nem érdekel, hogy késett a géped vehetsz új jegyet, vagy fizetheted az átírást.
Kérdés hova utazol nem feltétlenül jönn ki sokkal olcsobban a jegy. Sokszor ha egybe veszed meg a jegyet akkor az első jegy viszonylag olcsó (pl. ha Helsinkin keresztül mész Tokióba, a Helsinki jegy nem olyan drága, mintha vennél csak egy jegyet Helsinkibe).
De érdemes megnézni több lehetőséget, mert néha kilehet fogni nagyon jó ajánlatokat. De többet tudunk segíteni ha leírod hová utaznál.
Én biztonságosabbnak tartom egyszerre foglalni, pont azért, amit az Első is ír: ha együtt foglalod, ők átteszik a csomagodat, ha késik a gép, ők (elvileg) megoldják.
Ha külön foglalod, az több idő, és esetleg idegeskedés/aggódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!