Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Van repülős szimulátor?

Van repülős szimulátor?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének :D Mivel még sosem voltam reptéren és nyáron fogok először menni, nem tudom, hogy milyen egy repülőtér max. csak filmeken meg képeken láttam, ezért gondolta arra, hogy esetleg nincs e valamilyen olyan szimulátor, ami szimulál egy repülőteret. Szóval hogy ott vagyok a reptéren, melyik terminálba kell menni, utána odamegyek a repülőhöz, meg persze a csomó ellenőrzés stb. szóval olyan, mint a sims, csak az egész repteres. Van ilyen?
2012. ápr. 1. 15:49
 1/5 anonim válasza:
51%

looool :DDDDDD az milyen perverz, hogy valaki azzal játszik nap, mint nap, hogy becsekkol a repülőtéren :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Keress valami youtube videót, amin bemutatják, hogy folyik egy becsekkolás... mert ilyen játék, biztos, hogy nincs.

2012. ápr. 1. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi ezen a perverz? Nem értem.
2012. ápr. 1. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:

első válaszoló : ez tényleg vicces :) :)

Kéne ilyen játék :)

Én sem tudok róla, h lenne ilyen szimulátor. De sokan tettek fel videókat a youtube-ra. Ott biztosan találsz erről valamit.

De amúgy semmi különös. Nem kell félni :)

Minden ki van írva, meg rajta lesz a repjegyen, meg úgyis mész a többiek után :) Biztosan nem egyedül mész egy repülőn, tehát nyugodtan kövesd a többieket. Meg persze meg is ismerkedhetsz másokkal, akik segítenek. De lehet az ottani dolgozóktól is kérdezni. Készségesen válaszolnak.

2012. ápr. 1. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért annyira nyugodtan ne, mert nem csak egy repülőre várnak ott az emberek, sok ember, sok fele megy.

Játékról én se tudok, de a youtube jó ötlet. Ha tudsz angolul.

http://www.youtube.com/watch?v=yLUR9g5wmQ4 Ez például biztos sokat segít(én egy szót sem értek belőle, úgyhogy lehet, hogy nem:D)

http://www.youtube.com/watch?v=ePY8G_YjlxE vagy ez. Ez érthetőbb

A dolog további részeiről is biztos van videó, csak még nem jöttem rá, hogy kell rákeresni.

2012. ápr. 10. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Van.
2012. ápr. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!