Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Melyiket ajánljátok Tunéziát,...

Melyiket ajánljátok Tunéziát, vagy Török országot?

Figyelt kérdés
A nővéremmel mennénk, és nem tudunk dönteni.Egyik helyen sem jártunk még. Írhattok tapasztalatokat is. köszi
2012. márc. 30. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mind a két országban voltam. A mostani helyzetben Tunéziát annyira nem ajánlom. Csak a politika miatt modnom inkább Törökországot. Egyébként Tunézia sokkal szebb és jobb is, mint Töröko. De utóbbi biztonságosabb talán...
2012. márc. 30. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A törökök szeretik a magyarokat.Amikor én voltam kint meglepően kedvesek voltak amint megtudták hogy magyarok vagyunk.Nagyon vendégszeretőek és normálisak.
2012. márc. 30. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen-igen, én is Norvégiát ajánlom. Igaz, hogy lépten-nyomon tevesz@rba botlik ott az ember, de legalább nemzeti eledelük a sushi kiváló.
2012. márc. 30. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Valóban szeretik a magyarokat...

Főleg a magyar csajokat!!

Nem is fognak békén hagyni.

Tudod a verset:

A török gyerek bevágott,

A magyar gyerek meg elvette feleségül.

:)

2012. márc. 31. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét országban jártam többször is. Mindkét ország nagyon jó ha nyaralni szeretnétek, és mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.

Tunéziába is lehet biztonságban utazni jelenleg.

Törökország tisztább szerintem. A pasik mindkét országban szeretik a turista lányokat szédíteni, de ez már mindenhol így van, még a Balaton parton is, tehát ne ez legyen a mérvadó.

Szerintem nézzétek meg, hogy milyen látnivalók vannak mindkét helyen, ha szeretnétek kirándulni is, és amelyik jobban vonz benneteket oda menjetek.

Tunéziában nem igazán jó ha magatok által szervezitek a kirándulásaitokat messzebbi helyekre, de Törökországban a helyi közlekedési eszközöket bátran használhatjátok, nem fontos a fakultatív utakra befizetni. Persze valaki szereti őket, úgy érzi magát biztonságban és van idegenvezetés is.

Nehéz döntés, mert mindkét hely nagyon jó, próbáljatok meg mérlegelni.

Jó nyaralást!

2012. ápr. 1. 14:34
 6/6 anonim válasza:
személy szerint inkább tunéziát ajánlom, mert áprilisban voltam török.o-ba és 40 foknál mindig több volt...tunéziában is nagyon sok, DE tunéziában száraz a levegő, míg törökországban nagyon párás, annyira hogy este kitettük a törölközőt, hogy majd reggelre megszárad és reggel dupla olyan vizes lett mint volt...
2012. júl. 5. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!