Melyiket ajánljátok Tunéziát, vagy Török országot?
Valóban szeretik a magyarokat...
Főleg a magyar csajokat!!
Nem is fognak békén hagyni.
Tudod a verset:
A török gyerek bevágott,
A magyar gyerek meg elvette feleségül.
:)
Én mindkét országban jártam többször is. Mindkét ország nagyon jó ha nyaralni szeretnétek, és mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.
Tunéziába is lehet biztonságban utazni jelenleg.
Törökország tisztább szerintem. A pasik mindkét országban szeretik a turista lányokat szédíteni, de ez már mindenhol így van, még a Balaton parton is, tehát ne ez legyen a mérvadó.
Szerintem nézzétek meg, hogy milyen látnivalók vannak mindkét helyen, ha szeretnétek kirándulni is, és amelyik jobban vonz benneteket oda menjetek.
Tunéziában nem igazán jó ha magatok által szervezitek a kirándulásaitokat messzebbi helyekre, de Törökországban a helyi közlekedési eszközöket bátran használhatjátok, nem fontos a fakultatív utakra befizetni. Persze valaki szereti őket, úgy érzi magát biztonságban és van idegenvezetés is.
Nehéz döntés, mert mindkét hely nagyon jó, próbáljatok meg mérlegelni.
Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!