Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ausztrália vagy USA?

Ausztrália vagy USA?

Figyelt kérdés
Idén ballagok általánosból és a szüleim megígérték h idén nyáron odautazunk ahova csak szeretnék egyébként is nagyon sokat utazunk ázsiában és európában már nagyon sokhelyen voltunk Afrikába az egészségügy miatt ne szeretnénk menni így Észak-Amerika és Ausztrália maradt nálam a listán Észak-Amerikán belül természetesen az USA-ra gondolok. Szóval ha Ti utazhatnátok hova mennétek és ha lehet miért?
2012. febr. 19. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő nagyon érdekes és színes angolszász ország.Nekem Ausztráliával az a bajom hogy az a Föld "méregkertje".

Én az USA-ra szavazok.

2012. febr. 19. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Ausztráliában nem sok látni való van.Amit megnéz az ember azt pár nap alatt megnézheti. Ausztrália partvidékén van csak "civilizáció" Az esőerdőkben a világ legmérgesebb állatai miatt nem a legbiztonságosabb egy európai számára.Arról nem is beszélve,hogy még ma is elég nagy terület nincs feltérképezve.USÁ-ban több,érdekes látnivaló van..Bár én oda se mennék..
2012. febr. 19. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

California

Los Angeles- San Francisco- San Diego- Las Vegas

mert jól tervezhető, bejárható, élményeket ontó, napfényes

Grand Canyon- Yosemiti National Park

mert leírhatalanul gyönyörű

2012. febr. 19. 22:36
 4/8 anonim válasza:
100%

most viccelsz?? még szép hogy USA!!!!!!!!!! nekem New York minden vágyam, de ha nyaralni mennék, akkor nyilván Los Angeles, Florida, esetleg a Grand Canyon is szóba jönne;)

mázlista vagy, h elvisznek a szüleid :) becsüld meg!!

2012. febr. 19. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én körutat javaslom. Mindenhol sok a látnivaló. Életem egyik legjobb köruta Újzélandon volt. Egy hónap volt körbejárni (amennyiben ezt választod szívesen adok tippet).

Ausztráliát is körbejártam. Gyönyörű és nagyon sok látnivaló van. Ausztráliára kb 2 hónapot javasolnék.

USA-ban eddig csak a route 66os utat (Los Angeles - Chicago) csináltam meg. Élveztem, de számomra akkor is a déli féltek a nyerő :)

USA-ba nagyon sok hely van ahova érdemes ellátogatni.

Mindképp úgy válasz (szerintem) hogy ne legyen az utad egy nagy rohanás (sokszor közbejön valami ami vissza nem térő buli/lehetőség), mert így is úgy is kicsúszol az időből.

2012. febr. 20. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
USA-t választanám, mert szivesebben megnézném.
2012. febr. 22. 00:00
 7/8 anonim válasza:
100%

Ausztráliában megnézheted a korallzátonyt, szörfözhetsz, koalát simogathatsz, bejárhatod a sivatagot egy dzsippel és megnézheted az Ayers Rockot, megnézheted a Murray folyót, Sydneyben az operaházat. Akár elutazhattok Új-Guineába vagy Új-Zélandra is, ahol szintén sok a látnivaló.

Az USA-ban megnézheted a Sziklás-hg.-t, a gyönyörű Grand Canyont, a Niagara-vízesést. Ezenkívül ellátogathattok a Yellowstone Nemzeti Parkba, ahol gejzírek, színes melegforrások, patakok, vízesések, különféle medvefajták pl. grizzly, jávorszarvas, hód és még bölény is. Nem messze a parktól megnézheted az érdekes színéről híres Ördögtornyot. A nagyvárosokba is érdemes ellátogatni: Hollywood, Las Vegas, New York és a híres Central Park, San Francisco, és ha kifáradsz Florida és strandolás. Amúgy meg Disney Land és más Vidámparkok, amilyenek csak ebben az országban vannak. Vagy ugorjatok még el Alaszkába aranyt ásni:P vagy Hawaiira napozni és fürdeni:DD

Igazából én nem tudok választani, de hátha azért segítettem:DDDD

2012. márc. 4. 13:37
 8/8 anonim válasza:
Na végül melyiket választottátok? :)
2012. jún. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!