Ausztrália vagy USA?
Mind a kettő nagyon érdekes és színes angolszász ország.Nekem Ausztráliával az a bajom hogy az a Föld "méregkertje".
Én az USA-ra szavazok.
California
Los Angeles- San Francisco- San Diego- Las Vegas
mert jól tervezhető, bejárható, élményeket ontó, napfényes
Grand Canyon- Yosemiti National Park
mert leírhatalanul gyönyörű
most viccelsz?? még szép hogy USA!!!!!!!!!! nekem New York minden vágyam, de ha nyaralni mennék, akkor nyilván Los Angeles, Florida, esetleg a Grand Canyon is szóba jönne;)
mázlista vagy, h elvisznek a szüleid :) becsüld meg!!
Én körutat javaslom. Mindenhol sok a látnivaló. Életem egyik legjobb köruta Újzélandon volt. Egy hónap volt körbejárni (amennyiben ezt választod szívesen adok tippet).
Ausztráliát is körbejártam. Gyönyörű és nagyon sok látnivaló van. Ausztráliára kb 2 hónapot javasolnék.
USA-ban eddig csak a route 66os utat (Los Angeles - Chicago) csináltam meg. Élveztem, de számomra akkor is a déli féltek a nyerő :)
USA-ba nagyon sok hely van ahova érdemes ellátogatni.
Mindképp úgy válasz (szerintem) hogy ne legyen az utad egy nagy rohanás (sokszor közbejön valami ami vissza nem térő buli/lehetőség), mert így is úgy is kicsúszol az időből.
Ausztráliában megnézheted a korallzátonyt, szörfözhetsz, koalát simogathatsz, bejárhatod a sivatagot egy dzsippel és megnézheted az Ayers Rockot, megnézheted a Murray folyót, Sydneyben az operaházat. Akár elutazhattok Új-Guineába vagy Új-Zélandra is, ahol szintén sok a látnivaló.
Az USA-ban megnézheted a Sziklás-hg.-t, a gyönyörű Grand Canyont, a Niagara-vízesést. Ezenkívül ellátogathattok a Yellowstone Nemzeti Parkba, ahol gejzírek, színes melegforrások, patakok, vízesések, különféle medvefajták pl. grizzly, jávorszarvas, hód és még bölény is. Nem messze a parktól megnézheted az érdekes színéről híres Ördögtornyot. A nagyvárosokba is érdemes ellátogatni: Hollywood, Las Vegas, New York és a híres Central Park, San Francisco, és ha kifáradsz Florida és strandolás. Amúgy meg Disney Land és más Vidámparkok, amilyenek csak ebben az országban vannak. Vagy ugorjatok még el Alaszkába aranyt ásni:P vagy Hawaiira napozni és fürdeni:DD
Igazából én nem tudok választani, de hátha azért segítettem:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!