Velencei Karneválra megyek és nem tudom hogy ott miben kellene lenni. Most gondolok a cipőre/csizmára. Melyik lenne alkalmasabb? a sportcipő kényelmesebb, csak hogy vízen leszünk vagy ilyen téren ahol sétálunk? Nem voltam még, nem tudom mit hogy.
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:22
1/3 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy szerintetek mennyi pénzt vigyek? kb csak egy napig leszek... reggeltől estig...Kaja és nemtudom...
2012. febr. 11. 10:29
2/3 anonim válasza:
En turabakancsban mentem. A sportcipo is jo, hisz a teren setalsz, az utcakon, nem a "vizben" :) de ha esik az eso, akkor gond lehet.
Volt nalunk kabat, amit kesobb csak magunkra teritettunk, mert kisutott a nap es irto meleg lett meg egy osszegyurheto esokabat, vagy mini esernyo.
Retegesen oltozz es inkabb meleged legyen, mint hogy fazz. Derekra kotheto vagy taskaba gyurheto pulcsikat vigyel. Jo szorakozast!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. febr. 13. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!