Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Külföldre szeretnék költözni....

Külföldre szeretnék költözni. Van ötletetek, hol érdemes nulláról kezdeni? Tanácsokat, tippeket kérek! Van ötletetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 04:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Amerika egy diliház a szemétdomb tetején.Nem véletlen hívják más világnak...

Szeretnék más országokat is megismerni.

A kisfiam perfekt magyar-angol,jó lenne,ha még egy nyelvet magába szívna,és nem lenne gondja az életben sem.

2012. febr. 20. 22:52
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Akkor lehet Németország vagy esetleg még Ausztria lenne jó választás.

Sajna itt magyar honban elég rossz a helyzet,azért gondolkodik mindenki külföldi munkában,köztük én is :-)

Gondoltam hogy ott kint Amerikában sem a legfényesebb a helyzet,de azért ha lesz rá lehetősségem ki fogom próbálni milyen kint élni,már csak az élmény miatt is .-)

Remélem sikerül a költözés!!

Üdv!!

2012. febr. 22. 18:04
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

én mindenképpen japánba mennék, ha tehetném. ha a gyermeked megtanulja azt a nyelvet is, akkor már egyenesben van, és tuti, hogy felnőttként egy csomó lehetősége lesz. a japánok meg beszélnek angolul, a japán beszédet meg lehet tanulni elég hamar neked is, az írás nyilván nehezebb.. de gondolom a nyelvtudásoddal ott is elhelyezkedhetsz.. az élet sem annyira drága.

Angliát és Németországot nem ajánlom (és én angliában élek).

2012. febr. 26. 23:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia "tegnap 23:17", miert rossz Anglia? En is itt elek, es en teljesen meg vagyok elegedve az orszaggal. Ok, vannak kisebb problemak, de ettol meg nem koltoznek el. :)
2012. febr. 27. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

Szia utolsó!

Nem azt mondom, hogy rossz Anglia, én is elvagyok itt. Az egészségügyben dolgozom, de hat évvel ezelőtt és tavaly a saját egészségemmel is voltam kórházban.. és nagyon nem vagyok velük megelégedve. Hidd el, egy-egy műtét még Magyarországon is százszor jobb. No meg ezt nem csak én mondom, hanem a több átkozódó magyar orvos, akikhez haza kerültem anno a műtétem után.

Visszatérve, azért írtam, hogy Angliát nem javaslom, mivel a kérdező az Egyesült Államokban él. Onnan átköltözni ide, még ha nem is színvonalromlás lenne, de megmaradna ugyanazon a szinten.

2012. febr. 29. 19:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia utolso, azert Anglia egy "kicsit" jobb szinvonalon van, mint Amerika, de errol itt es most nem fogok vitatkozni.
2012. márc. 1. 21:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Vitatkozni én sem szeretnék, a fent látható válaszom az én véleményem, mindenkinek meglehet a maga favoritja.
2012. márc. 2. 00:38
 18/20 anonim válasza:
73%
Én a helyedbe Kanadába költöznék a szomszédos ország angolul kel beszélni bár az egyik városba franciául oda sztem ne kölötözz ha nem tudsz franciául de igen Torontoba jó az állás lehetésög vannak külföldi cégek amik felveszlek én Kanadát ajánlanám.
2013. okt. 8. 21:39
 19/20 anonim válasza:
100%
Hát látom nem mai kérdés,ha 0-ról indultál,akkor még biztos nem vagy sehol.Én Új-zélandon élek és abszolút megéri idejönni.Nincs is túl messze tőled.Új-Zélandon a legkisebb a munkanélküliség,a legnagyobb városát (Auckland-én is élek) a világ 10. legélhetőbb városának nyilvánították.Nincsen hó,de forróság sincs.Szakember hiány van,tehát nem nehéz munkát szerezni.Vízum megszerezése egész könnyű.Én Légiós voltam,úgyhogy 18 milló forinttal érkeztem,ebből kb 300ezer forinot költöttem el,mire találtam munkát.Én azt mondom teljesen megérte.
2013. nov. 1. 14:26
 20/20 kissmarti válasza:

Talán érdemes olyan országot választanod, ami a magyarok által kedvelt, népszerű. Ilyen országokban könnyebben boldogulhatsz szerintem. Itt megtalálod az 5 legnépszerűbb országot:

[link]

2015. febr. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!