Akárhogyis nézzük,de tehervonaton sehogy sem juttok el Mexikóba...Miért pont Mexikó?Szappanopera sztárnak?Ha kalandra vágytok nem kell Mexikóig mennetek.Miért nem próbálkoztok inkább Nyugat-Európában "bandázni"?
2012. jan. 24. 09:01
12/27 anonim válasza:
A csilis babbal vigyázzatok!
2012. jan. 24. 10:18
13/27 anonim válasza:
Aha, majd légyszi készítsetek arról fotót, ahogy épp keresztültehervonatoztok az Atlanti-óceánon...
2012. jan. 24. 12:09
14/27 anonim válasza:
A tehervonaton utazni a MÁV-nál is tudtok, kicsit olcsóbb mulatság. Amúgy városiak vagytok? Eléggé ez jön le a kérdésből. Magyarországon is vannak ám érdekes helyek, ha unod a banánt ajánlom az Országos Kéktúrát
2012. jan. 24. 14:06
15/27 Antimod válasza:
"ha unod a banánt ajánlom az Országos Kéktúrát"
Mehettek Lyukóvölgybe is. Garantáltam Mexikó-feelingetek lesz. :)
Üdv!
Leftlegged Player :)
2012. jan. 24. 14:07
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem nem 10 éves vagyok,és öngyilkos jelölt sem. Jelen pillanat dolgozunk illetve dolgoztunk, 1 hónap mulva lessz munkánk külföldön, kamionozni fogunk,és addig szeretnénk valahogy kirugni a hámbol. Imádunk utazni
uj helyeket megismerni....
és szeretnénk rónni az utcákat, és stb stb
a csavargás vágya, biztos tudja és átérzi innen pár ember!
Oké
Mexico dura pálda...
és van valami ötletetek?
2012. jan. 24. 21:58
17/27 A kérdező kommentje:
Miért nem próbálkoztok inkább Nyugat-Európában "bandázni"?
Ezt bővebben leirná a kedves válaszoló?
Országos kék túra? köszi az ajánlást!
2012. jan. 24. 22:00
18/27 tetro válasza:
én csatangoltam néhány hónapot Colombiában. de oda is 200ezer egy repülőjegy. az országon belül is elutazgatsz még 100ezret biztos. ha bérelsz autót, az qrva drága, habár a benzin meg szinte ingyen van. maga az ország nem sokkal olcsóbb. a kaja kb 70-80% a magyarnak, de mondjuk 500 Ftból halálra zabálhatod magad. persze volt étterem ahol 15ezer forintnál is többet fizettem... az azért meglepő volt. a szállás szállodában európai szint, de a világvégén az óceánpartján kapsz függőágyat 300 Ft-ért is, meg használhatod a zuhanyzót is. de ha reggel úgy ébredsz, hogy egy tucat kutya alszik alattad, és két indián kislány ül tőled öt méterre bámulva téged, hogy az anyjuk küldte őket eladni a karkötőket amiket csináltak, akkor azért ne lepődj meg nagyon :D ja, és ha már 50 Ft-ért adják a karkötő darabját, akkor vedd meg tőlük az összeset.
2012. jan. 24. 22:15
19/27 anonim válasza:
"1 hónap mulva lessz munkánk külföldön, kamionozni fogunk "
Na ez is megérne egy misét!!!
...vagy mesét??
2012. jan. 25. 00:03
20/27 A kérdező kommentje:
hát az a igazság,hogy ebben van lehetőség,hogy többet keressek mint most,hogy még a minimálbért sem fizetik ki... nemkell mondanom milyen világot élünk,de tán jobblessz egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!