Easyjet-nél mennyire nézik a bőrönd méretét? Gurulós bőrönddel mennék, a kerekek miatt a magassága 4 cm-rel nagyobb, a többi érték rendben van.
Figyelt kérdés
A keret hogy néz ki amibe bele kell próbálni a reptéren? Pont 56x45x25 cm vagy egy kicsit nagyobb?2012. jan. 22. 22:44
1/10 anonim válasza:
Szerintem azon a 4 centin nem fog múlni:) Jó leszel. Ha nem akkor el kell kezdeni hisztizni és mutogatni a körülötted állókra hogy ők mekkora kézi poggyásszal nyomulnak:D
2/10 anonim válasza:
Ha látod, hogy baj van, kezdj el hangosan kiáltozni: Rásziszt, rásziszt.
4/10 anonim válasza:
Nekem még sose nézték, de nem valószínű, hogy 4 cm miatt belekössenek.
5/10 anonim válasza:
van ahol komolyan veszik, van ahol csak így ránézésre
6/10 anonim válasza:
Utaztam Easyjet-tel már néhányszor, mindig nagyon nézik és szigorúak is! Szinte mindig volt olyan ember, akinek akár 1 cm miatt is belekötöttek a táskájába!
Egyébként nem hülyeségből van megadva az adott méret.
7/10 anonim válasza:
Ha 4cm-vel hosszabb azt nem tudod már elmismásolni.
Uaztam EJ-el, mm-re pontosan akkora volt a bőröndöm mint az előírás, mégse ment bele rendesen a rácsba. Szó szerint ráültem. a pultnál azt mondták, hogy teljesen benne kell lenni, nem csak félig, különben fizetek. Szóval nem érdemes erre alapozni, hogy elengednek.
Ismerősöm Németobol jött ott belefért a rácsba a táskája. Ferihegyen már nem. És ugyanaz a bőrönd volt.
8/10 anonim válasza:
ha szerencsed van nem tetetik bele a racsba es akkor fel tudod vinni, ha beletetetik es nem fer bele (marpedig ha nagyobb nem fog beleferni) akkor feladatjak veled.. es fizethetsz jo sokat. erdemes megfelelo meretu csomaggal utazni.
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen mindenkinek a választ, akkor inkább sporttáskát viszek, azt még össze tudom nyomni hogy begyömöszöljem a keretbe :)
2012. jan. 23. 13:58
10/10 anonim válasza:
Az jó ötlet :)
A bőröndöket mindig leméretik ha az a kézipoggyászod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!