Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Helo, New-yorkcitybe szeretnek...

Helo, New-yorkcitybe szeretnek utazni. Szerintetek megerne?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 21:16
1 2
 11/14 anonim válasza:

Velemenyem szerint: ha sok penzed van, akkor gyere es turistaskodj itt 1 kicsit. Ha mar nincs olyan sok, de szeretnel kijonni, akkor inkabb dolgozz es elj NY-ban.

(en a masodikat csinalom, mert annyi penzem soha nem lett volna, hogy "csak" turistakent legyek itt)

1 eve es 2honapja "boldogitom" itt a nepet, es azt mondom, hogy megerte kijonni.

Es szerintem jobb 1 adott orszagban elni es dolgozni, mint csak turistaskodni.

2011. nov. 21. 23:06
 12/14 anonim válasza:
Sokan hiszik azt, hogy Amerikában kolbászból van a kerítés... HA találsz egy jó munkahelyet, amit megfizetnek és van előrejutási lehetőséged, ha találsz egy lakást, amit tudsz fizetni és esetleg vannak kint rokonok, barátok akik tudnak segíteni... akkor MAJD megérné kiköltözni. Nyílván nem 15 évesen érettségi, szakma és munkatapasztalat nélkül szeretnél nekivágni. Ha ezek nincsenek meg, akkor túristaként, még úgyse olyan olcsó...
2011. nov. 22. 09:31
 13/14 anonim válasza:
Tökéletes angol (amerikai) nyelvtudás nélkül neki se vágj, max túristaként...
2011. nov. 22. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
ami azt illeti, megéri, persze, de azt elárulom, hogy vannak sokkal szebb városok. hogy miért? hát, én még nem voltam, de egy ismerősöm mesélte, hogy ő alig várta hogy hazajöhessen, tele van szeméttel és az emberek átlépnek az út közepén alvó hajléktalanok felett, szóval én valami más várost ajánlanék.
2011. nov. 23. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!