Ryanairrel szeretnénk a Kanári-szigetekre utazni Pozsonyból. Hogy kell foglalni?
2 felnőtt, 1 gyerek, fejenként 1db poggyász, + kézi poggyász. Mit lehet felvinni a gépre, és mit lehet tenni a poggyászba? Gondolok itt popsikrémre a gyereknek, italra..stb. A honlapon nem találtam a felsorolást!
Segítsetek, aki már utazott velük! Mi még sosem repültünk, így fogalmunk sincs hogyan kell!
Köszi:)
ryanair.com
Ott tudsz jegyet foglalni ha ezzel a fapados járattal akartok repülni.
Minden lépést követni kell.,adja magát..
A kézipoggyász és a nagy bőrönd csomagolási szabályzata fent van a honlapon,de ha mégsem találod akkor ugyanazok a szabályok érvényesek a rynair-nél is mint az összes többi fapadosnál.
De ha pontosan akarod tudni akkor érdemes felhívni a légitársaságot,és minden infót megadnak.
Kérdés:
Nem írtad hogy honnan repülnétek.Magyarországról?
Mert én pár éve repültem a rynair légitársasággal,de mostanában nem mert mintha nem lenne Magyarországon elérhető.Mintha halottam volna hogy ki mentek az országból..De ha nem Magyarországról indulnátok akkor elnézést a kérdésemért.
Pozsonyból mennénk. Nézegettem a honlapot, de elég zavaros, vagy csak Nekem!? :S Valóban nincs Mo. induló járatuk! Ki is mentek az országból!
Mindegy megnézem megint!
Köszi köszi
2010. október végétől nem közlekednek járatok Ferihegyről. Egy csomó bírósági eljárás folyik ellenük, mert jogtalanul szednek be pénzeket - pl. azoktól, akik nem interneten foglalnak, azok extra 40 eurót kell fizessenek a beszállókártya kinyomtatásáért.
Egyelőre még megy...
Csak interneten rendelj jegyet. Ha van feladandó csomagod, arra rendeléskor rákérdez - külön kell fizetni érte. Ha bizonyos helyre akarsz ülni, arra is rendeléskor rákérdez - azért is külön kell fizetni érte.
Ami a jegyért jár, az egy felvihető max. 10 kg-os bőröndöcske, aminek a max. méretei: 55cm x 40cm x 20cm. Igen gyakran ellenőrzik úgy, hogy bedugják egy sablon-formába. Ha belemegy jó, ha nem lekésted az aznapi járatot. A fedélzeten semmit sem adnak enni, mindent rendelni kell pénzért.
Első vagyok
Megnéztem.Pozsonyból indul a raynair,de szerintem nem megy a kanári szigetekre.Át kell szállni egy másik járatra vagy eleve olyan járatot kell nézni ami indul Pozsonyból a Kanárira.
Szia! :)
Én a Kanári szigeteken lakom, és Budapesti vagyok.
Mindig ryanair közvetlen járattal megyek haza, és jövök vissza Gran Canaria- Bratislava(pozsony, szóval vannak járatok minden hétfő,kedd, és pénteki napon :)
A kézipoggyászba innivalót nem nagyon engednek fel, szendvicset igen, a popsi krém az húzós.. attól függ milyen csomagolásban van. Ha kis MÜANYAG dobozba, akkor szerintem felengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!