Illegalisan tartozkodok az USA-ban, es szeretnem nyaron kihozatni a kisfiamat,13 eves. Elutasithatjak az ESTA engedelyt, illetve ha meadjak es ideutazik vajon beengedik az orszagba?
A 03-30 20:27-es erkölcscsősznek; mielőtt erkölcsi kioktatást rendezünk, megtanulunk helyesen írni. Nem "áll szülő", hanem "álszülő".
Kérdező, vigyázz hogy el ne kapjanak, ha kiraknak, a gyereknek érdekes élmény lesz. A helyedben feleségül mennék valakihez, akár névházasságként is, ha van pénzed rá.
inkább ez mint idehaza nyomorgni minimálbérből?????
és a tisztesség a tartás hova lett????
nem igaz, pl Olaszországban vagy mostmár németországban szabad a munkaerőpiac emberek!!!
ott is lehet pénzt keresni jobban mint itthon és nem kell illegalitásba vonulni
lenne egy két tippem a las vegasra hogy miért oda ment, de itt a börtöntöltelékek megköveznek ha kifejtem az álláspontomat
az a baj, hogy az országunkra hoztok szégyent mert úgy vagytok ott mint holmi mexikói csövesek, pedig mi európaiak vagyunk!!!!!!!
legyen bennünk tartás!
fehér emberek vagyunk és nem szorolunk könyöradományra, mert nem vagyunk senki ruszkik meg senkiházi mexikóiak
menjetek oda ahova lehet legálisan is menniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindannyiunk útlevelén ott van "Európai Unió"
legyünk rá büszkék, ne hozzunk rá szégyent
ti akik illegálisan vagytok kint hogy fogjátok énekelni majd az örömódát itthon, mint európai, amikor egész európár hoztok szégyent az illegális szemétségeitekkel
de tényleg egyikőtök se csodálkozzon mikor majd földretepernek és kitiltanak az usából 10 évre
Drága fiam, nekem ne add elő ezt a nagymonológot a fotelből, mert én nagyon körberöhöglek, aztán felpofozlak.
Az álláspontodra senki nem kíváncsi. A hőzöngésedre sem.
Az országunkra a segghülye állatpolgárai hoznak szégyent, és az egész sokkal élhetőbb ország lenne, ha mind eltakarodnátok valahová, ahol jobban éreznétek magatokat, és jobban is illene hozzátok. Mondjuk romániába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!