Görögország -> Paralia. Lehet pár kérdésem?
Paralia nagyon jó hely,de ha bulizni mentek a golgot ajánlom,ami a másik végén van disco ott sok a bevándorló.Ja még a Villa White is jó.Nem tom milyen az idő,májusban már melegebb lesz,tuti lehet majd fürödni!
Előkészületek:útlevél,biztosítás,nézd meg jó-e a személyid,eurót kell beváltani stb.
Buszra csak annyi cuccot érdemes vinni ami fontos(pénz,útlevél,telefon,kaja,párna)mert nem fogsz elférni és busszal hosszú az út.Am bőröndbe bármit bepakolhasz,nem fogják megnézni.
Görög est jó,ne hagyjátok ki,viszont a hajókirándulás felejtős.Meteorakhoz is menjetek ki!jó utat
persze,szerintem simán előkeresik ha kell valami.Májusban már nem jeges a tenger,ott egyébként sem jegyesedik a tenger,főleg nem a parton,ez nem az északi sark...
Am a görög esten volt egy csomó kaja,tánc előadás amibe bele is vonnak ha gondolod és tanítanak görög lépéseket:)
tányérdobálás?Az max esküvőkön szokott lenni nem?:D nem tudom lehet bár nálunk nem volt.
Eső nem tudom mennyi eszik májusban,de meg lehet nézni neten,mi júliusban voltunk és egy szem eső sem esett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!