Útlevelet lehet csináltatni 1 nap alatt? Hol? Nagyon sürgősen szükségem lenne piros útlevélre.
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 17:36
1/13 anonim válasza:
sehol.
ha a kétszeres illetéket fizeted akkor tuti hogy megvan 5 nap alatt, de egy alatt nincs
3/13 A kérdező kommentje:
és egy kis pluszpénzért sem csinálják meg soron kívül?
2009. febr. 19. 17:43
4/13 anonim válasza:
ezt a belügyminisztérium intézi,meg szerintem átmegy pár szerven.
hova akarsz menni?
5/13 A kérdező kommentje:
amerika
2009. febr. 19. 17:48
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Én is pont nemrég csináltattam az útlevelemet, 2 hete, én is amerikába megyek, nekem is sürgősen kellett volna az útlevél... normális esetben 1 hónapon belül jön meg, dupla illetékkel pedig 2 heten belül (ezt mondta nekem a nő aki intézte az útlevelem a hivatalban). Megcsináltattam és kereken 2 hét múlva meg is jött, vagyis ezen a héten 3 napja jött meg.
9/13 anonim válasza:
én nyáron csináltattam. időben mentem, de ott jöttünk rá h lejárt a személyim. megjött. utána mentünk útlevelet csináltatni. azt mondták KÉT hét. de ha gyorsan kérem ÖT nap. normálisan kértem, és mégis megjött 1-1,5 hét alatt
10/13 anonim válasza:
Nekem már volt ilyenre szükségem, a központi okmányirodába küldtek, ott elmondtam, hogy másnap már utaznánk, és még aznap délután mehettem vissza a kész útlevélért. Két nagy S betűt írtak rá a cuccomra, gondolom, azt jelentette, hogy nagyon sürgős. Nem kellett többet fizetni, mint a sima sürgősért, bár ez már néhány évvel ezelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!