Ki éjszakázott már reptéren?
Figyelt kérdés
reggel 8kor indul a gépem és én már éjfélkor a reptéren leszek...2011. jan. 13. 11:27
11/15 anonim 

válasza:

Én is éjszakáztam, a csomagokkal együtt. Nem volt para (igaz, nyár volt), lefeküdtem a földre és aludtam, mint egy csöves :D
12/15 A kérdező kommentje:
kösz a sok lelkesitő választ :)
luxembourgból megyek majd Brüssel-Charleroi reptérre... a reggeli, hajnali transzferbusz késő, igy nincs más lehetőségem mint az utolsó estivel kiutazni...
remélem tudok majd aludni valamennyit...
2011. jan. 13. 17:00
13/15 anonim 

válasza:

én eddig még csak vasúti pályaudvaron aludtam és autópályán lévő benzinkút kávézó részében, de szerintem ezek gázabb helyek :D Szerintem poén az egész, nem kell mindentől félni, az élet jó játék. A repülőtér még be is van kamerázva 0-24, szóval nem valószínű, hogy valaki meglop.
14/15 anonim 

válasza:

én is csináltam már ilyet, birminghamben, szerencsére voltak nagyon kényelmes fotelek/kanapék, az egyik kávézó előtt, ahol el lehetett dőlni
ott is sokan vannak. mindig vannak vkik, akik a reptéren töltik az éjszakát...sokan utaznak így, szállásktsget spórolva. nem gáz.
15/15 anonim 

válasza:

októberben olyan szarul sikerült,hogy ottnai idő szerint hajnali 5 kor indult a gép...a bérelt kocsiban jól befűtöttem,és azt nézegettem ahogyan megtankolják a gépet stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!