Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyiből jönne ki a M....

Mennyiből jönne ki a M. vásárhely-Bp. (Wizzairrel) út?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy sok plusszköltséggel járna az internetes jegyáron felül. Ki mit mond?

Ha a keretbe befér a táska, plussz a helyjegy, mi mindent kell még ezenkívül fizetnem?

2011. jan. 10. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz biztosítást kötni és nincs feladandó poggyászod csak kézipoggyász akkor annyi ,amennyit a honlapon olvasol.
2011. jan. 10. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne ez. És ha van poggyász is?
2011. jan. 10. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A poggyász még 4125FT/út, ha reptéren check-olsz be és nem interneten, akkor az még plusz 1375Ft/út! Az internetes ingyenes!!!
2011. jan. 10. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha interneten adom fel a poggyászomat, akkor is a 4000 körüli jön ki?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. jan. 11. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha interneten adom fel a poggyászomat, akkor is a 4000 körüli jön ki?

Nem teljesen értem ezt a kérdésed, csak sejtem, hogy mire gondolsz!

A poggyász és a becheck-olás külön fut. Már a foglalásnál elvileg tudnod kell, hogy fel akarsz -e adni poggyászt vagy sem. Ha nem akarsz feladni, akkor nem kell foglalásnál fizetned érte, de mivel úgy tűnik nekem, hogy Te akarsz feladandó csomagot vinni, így foglalásnál ki kell választanod, hogy hány csomagot szeretnél feladni (csomagonként 4125Ft/út). Egy feladandó csomag súlya a Wizzair-nél 32kg lehet. Ha ennél több, akkor túlsúlyat kell fizetni (nem olcsó!!).

A becheck-olás ettől független. Itt csak azt jelzed, hogy ott leszel a repülőn (bejelentkezel a járatra). Ha interneten check-olsz be és viszel feladandó poggyászt, akkor is oda kell menned a check-in pulthoz, hogy leadd a csomagod (ledobd/drop off), de ott elvileg más teendőd nincs. Azzal, hogy interneten check-olsz be, tulajdonképen csak a pult-os kisasszonyt kíméled meg egy kb. félperces munkától, hogy betegyen Téged a járatra. A csomaggal sajnos nem tudsz spórolni (akár online jelentkezel be a járatra, akár nem), mert csomagért valójában azért kell fizetni, mert súly (több kerozin kell, hogy elvigye a gép) és ki és berakodják a gépből.

Kicsit hosszúra sikerült a válasz, de remélem segítettem!(A 3. hozzászóló voltam)

2011. jan. 11. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem mondani, hogy ha interneten check-olsz be, akkor Neked kell kinyomtatni a beszállókártyád, és még egy fontos információ:

"Az internetes utasfelvétel a járat menetrend szerinti indulását megelőző 7. naptól lehetséges az indulási időpontot megelőző 3 óráig bezárólag."

Továbbiakat itt találsz: [link]

2011. jan. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!