Következő félévben Spanyolországban fogok tanulni. Hogyan csomagoljak? Mit érdemes magammal vinni?
Figyelt kérdés
Sose voltam még hosszabb ideig külföldön, nem tudom, mennyi ruhát érdemes vinni? Ruhán kívül még mit vigyek magammal? Mit érdemes inkább itthon hagyni és kint megvenni? Max 30 kilós bőröndöt vihetek.2010. dec. 9. 10:29
11/13 anonim válasza:
Köszönöm az eszmecserét, hasznát fogom venni. Tavasszal megyünk ki busszal 10 napra. Azt szeretném megtudni, hogy iható-e ott a víz. Azt olvastam, hogy igen, csak a szállodai melegvíz nem jó tea,kávé készítésére.
Megköszönöm, ha válaszolsz.
12/13 A kérdező kommentje:
Hogy vidéken milyen, azt nem tudom, de itt Madridban iható a csapvíz. Azt mondták nekem az itteniek, hogy az egyik legfinomabb víz, de nekem nem ízlik. De megihatod nyugodtan.
2011. febr. 6. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!