Repülőre fel lehet vinni? Részéletek lent
nézd meg a Wizz Air honlapján, nem minden típusú hajvasalót lehet felvinni
az átalakítót nyugodtan viheted
az orrsprayt, parfümöt, fogkrémet, tusfürdőt visszazárható zacsiban kell, ezt osztogatnak ott a kézipoggyászos csekkolás előtt
ebbe beteszed a cuccokat és nem rakod vissza a táskába, hanem a műanyag tálcára, amit adnak
csekk után mehet vissza a táskába
én meg a második
2 napja jöttem haza kintről, 100 ml a megengedett darabonként és az összes nem haladhatja meg az 1 litert, a zacskó mérete pedig max. 20cmx20cm lehet, de ezzel nem kell foglalkozni, mert adnak ott is, ha nem vittél
viszont ami fontos, hogy még a labello is folyadéknak számít, így azt is a zacskóba kell tenni, ne ma zsebbe pl
jah tényleg 100.... jolvan mértékegységek. bocsi. de a tusfürdő akkor is több:D
hát kérdező szerintem ne kézibe vidd a hajvasalót mert ezektől sosem lehet tudni.
köszi az utolsónak, de már irtam, hogy sikerült =) Hajvasalót, orrsprayt és átalakítót is lehet felvinni.
A 75 ml-es alapozómért viszont Bp-en nem szóltak, Londonban már sűrű folyadéknak minősítették, ezért nyomnom kellett belőle egy papírra, hogy megvizsgálják és még a nevemet is felirták egy lapra, kérdeztem, hogy miért és mondták h semmi gond nincs csak az ilyent fel kell jegyezni kötelezően. Mondtam, h oké de Bp-en ezt miért nem tették meg? És akkor mondta, hogy fogalma nincs de ez a szabály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!