Go-to-gate közvetítővel kapcsolatban kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Pozitív és negatív sztorikat egyaránt várok, lehetőleg kifejtve, ne csak ennyit, hogy "jók" vagy "nem jók".nov. 11. 14:35
1/3 anonim válasza:
Tobb kerdes volt mar itt kozvetitokrol, es tobbszor leirtak, hogy nem erdemes rajtuk keresztul venni. Ezt en is osztom tovabbra is. Arkeresonek, meg osszehasonlitonak jo, semmi masnak, meg arra, hogy lasd, hogy melyik idoszakban olcsobbak a jegyek. A minap vettem Braziliaba jegyet, Kayak.com-on rakerestem, hogy melyik legi tarsasaggal, melyik utvonalon a legjobb, aztan felmentem es megvettem a legi tarsasag honalapjan. Nem volt semmivel sem olcsobb, de dragabb se. Ennyi.
2/3 anonim válasza:
Amikor valami gáz van, akkor utolsó pillanatban jöhet a pánik és futhatsz a jegyed után.
3/3 anonim válasza:
Altalaban en is ugy hasznalom, mint az 1-es, hogy arosszehasonlitasra, de volt mar, hogy tul jo ajanlat volt es eltem vele. Az ut siman zajlott, igy jol jartam, es szerintem az estek 70-80%-ban ez tortenik. A baj akkor kezdodik, ha valami tortenik, keses, jarattorles stb es mivel nem kozvetlenul a legitarsasagtol vetted a jegyet, nehezkesebb vagy egyenesen lehetetlen az ugyintezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!