Szerbiába megyek és picit aggódok, mi legyen?
Haveromat látogatnám meg, Topolyára mennék. 30 leszel lassan, de nem voltam még külföldön, autóval megyek, annak pont most van biztosító váltása mert az előző drága lett volna. Nevemen van a kocsi (tulaj meg üzembetartó is én vagyok).
Félek a határon, félek a rendőröktől mert csak magyarul tudok és az útdíjtól. Két napra megyek vagyis egynap megyek ott alszok valahol aztán másnap este haza. Mennyi pénzt vigyek? Telefonon nem lesz internet se hívas mert egy céges flottába vagyok asszem a külföldi lotyogást nem támogatja szóval repülő üzemmódba kell lépjek?
Nem volt gond a határon, de volt, amikor kérték a forgalmit és a biztosítási zöldkártyát is kérhetik.
Egyébként nincs miért félni a határon, napi több ezer embert engednek át. Ha nincs vaj a fejeden...
Biztosítasi zöld kártyám Szerbiát csillagozza.
Az Azerbajdzsánra, Ciprusra és Szerbiára kiadott zöldkártyák csak az adott ország kormányának fennhatósága alá tartozó földrajzi területekre
nyújtanak fedezetet. Gondolom Terrorbajdzsánra már érvényes mert ellopták Artsahot 2023-ban, Ciprusra a keleti részre nem nagyon mehetek, Szerbiába meg akkor még a biztosítóm úgy tekint , hogy Koszovó még nem egy elfogadott állam? Erre érti?
Forgalmit viszek.
Ne aggódj.
Adatroamingot kapcsold ki, mert horror roamingdíjak vannak. A hívásfogadás is pénzbe kerül, szóval legjobb, ha csak wifit használsz.
Ha az útdíjat el akarod kerülni, akkor a Szabadka utáni lehajtónál menj le a pályáról.
Annyi pénzt vigyél, amennyit költeni fogsz. Nem mindegy, hogy 5 csillagos hotelben szállsz meg vagy a haverod kanapéján alszol stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!