Tudnátok jó utazási irodát ajánlani?
Sziasztok!
A nyáron terveznénk kiutazni Görögországba a párommal. Ezelőtt még soha nem jártunk más országban úgyhogy segítséget szeretnék kérni tőletek. Kerestem már egy utazási irodát. Írtam nekik emailt mi az elképzelés stb. Nem igazán kaptam érdemleges választ csak elküldték a honlapjukat, ahol szintén nem sok választ kaptam a kérdeseimre.
Természetesen ketten mennénk a párommal. Paráliára gondoltunk kiutazni busszal és apartmant szeretnénk foglalni. De fogalmam nincs, hogy hogyan működik ez. Tudnátok segíteni? Milyen költségekkel kell számolnom? Tapasztalataitokat megosztanátok velem? Bármilyen jó tanácsot elfogadok.
Én debreceni vagyok, ha irodával utaztam, akkor mindig a Karnevál Tours-szal mentünk, őket találtam legolcsóbbnak, de nem tudom, hogy vannak-e buszos útjaik.
Barátnőmék pedig a Grand Tours-szal mentek busszal, ha jól emlékszem, de ennél többet nem tudok sajnos ajánlani, mert mi legtöbbször saját szervezéssel járunk nyaralni és akkor is repülővel...
#3 vagyok, mi voltunk Horvátországban vonattal, maga a vonat poén volt (bár rendszeresen másznak fel éjjel a vonatra tolvajok, szóval nagyon be kell zárkózni), de maga Horvátország engem egyáltalàn nem nyűgözött le...
Én is nagyon pánikos vagyok, de nyaralni imádok, szóval nagy nehezen rászánom magam a repülésre, Közép-Amerikában és Ázsiában is voltunk már többször, a jó helyekért kibírom :)
Debrecenből nagyon sok fapados gép megy már közeli nyaralóhelyekre: kedvencem Ciprus, az sem hosszú út, de pl. Bulgária 1-1,5 óra, ahogy eléritek az utazómagasságot, szinte kezdődik is az ereszkedés (én olyankor már nyugodtabb szoktam lenni 🙂).
Persze Bulgária, azaz ott a tenger sem egy nagy szám, de legalább homokos a part, Nesszebár viszonylag szép, és nem méregdrága minden, mint Horvátországban.
Egyszer kipróbálhatod a repülést, annyira nem vészes tényleg, pedig én is extra izgulós vagyok, de rá lehet érezni (ha muszáj). 🙂
Előbb fogsz a Balkánon buszbalesetbe keveredni, mint hogy bármi bajod lenne a repüles során.
Mivel nem tudtok angolul, menjetek tényleg valami utazasi irodával, de repülővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!