Tavasszal Európán belül hová érdemes utazni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Fontos szempont, hogy árban az olcsó kategória jöhet szóba és örülnék ha irnátok tippeket pl hogy szoktatok jó áras repjegyeket kifogni.jan. 5. 11:47
1/2 anonim válasza:
A mediterrán térségbe, olyankor a legszebb a természet, kellemes az idő, kevesebb a turista, olcsóbbak az árak. Repjegyekre vannak keresők.
2/2 anonim válasza:
Én Ciprusra tervezek menni, pár éve voltam április végén, akkor fürödni is tudtunk. Májusban már például rendes strandidő van. Főszezonban nem tudom milyen lehet, de elő- és utószezonban Lárnaka egy helyes kisváros, szeretek ott nézelődni (óváros, erőd stb.).
De gyakorlatilag városnézésre, túrázásra jó lehet szinte minden Európai nagyváros, fapadossal párezer forintért el tudsz jutni egy csomó helyre (ha az ülőhelyet nem számoljuk).
Én a skyscanner.hu-t ajánlom böngészésre, kiválasztod a hónapot, amikor mennél (nem kell konkrét dátumot megadni szerencsére), bejelölöd az "utazz bárhova" opciót, és már kapod is a listát ár szerint növekvő sorrendben 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!