Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Milyen volt annak aki náthásan...

Milyen volt annak aki náthásan utazott nyaralni?

Figyelt kérdés
Akár nyári nyaralás városlátogatás, nem zavarta, pl ha csoporttal ment, vagy mennyit rontott a helyzeten vagy javított ép a tengerparti levegő?

2023. júl. 6. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én most hirtelen nem tudnám megmondani, hogy náthásan nyaraltam-e, mivel elég allergiás is vagyok, meg annyi felé jártam már az évnek minden szakában.

Viszont az allergiának jót tett a meleg, sós levegő, áltaĺában olyankor minimálisra csökkentek a panaszaim.

A másik, hogy a hétköznapokban sem szeretem elhagyni magam, ha beteg vagyok, mert nálam annál rosszabb szokott lenni, ezért mindig igyekszem tenni a dolgom, mintha egészséges lennék. Emellett alkohollal szoktam gyógykezelni magam (leginkább pálinka vagy más tömény pia), arra pedig a nyaralás tökéletes időzítés 😀

2023. aug. 5. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Ott faztam meg. 38-39 fokos laz, borzaszto torokfajas. Az orrfujas itthon volt mar. Azota viszek nyaron is dzsekit, pulovert, mindent. Ugy ertem, nem konnyu dzsekit, mert mindig husz fokos homersekletvaltozasokat fogtam ki.
2023. aug. 5. 21:43
 13/13 NTBS ***** válasza:
Anno barátnőm. Harmadik napra jobban lett.
2023. aug. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!