Milyen volt annak aki náthásan utazott nyaralni?
Figyelt kérdés
Akár nyári nyaralás városlátogatás, nem zavarta, pl ha csoporttal ment, vagy mennyit rontott a helyzeten vagy javított ép a tengerparti levegő?2023. júl. 6. 14:22
11/13 anonim válasza:
Én most hirtelen nem tudnám megmondani, hogy náthásan nyaraltam-e, mivel elég allergiás is vagyok, meg annyi felé jártam már az évnek minden szakában.
Viszont az allergiának jót tett a meleg, sós levegő, áltaĺában olyankor minimálisra csökkentek a panaszaim.
A másik, hogy a hétköznapokban sem szeretem elhagyni magam, ha beteg vagyok, mert nálam annál rosszabb szokott lenni, ezért mindig igyekszem tenni a dolgom, mintha egészséges lennék. Emellett alkohollal szoktam gyógykezelni magam (leginkább pálinka vagy más tömény pia), arra pedig a nyaralás tökéletes időzítés 😀
12/13 anonim válasza:
8-as vagyok. Ott faztam meg. 38-39 fokos laz, borzaszto torokfajas. Az orrfujas itthon volt mar. Azota viszek nyaron is dzsekit, pulovert, mindent. Ugy ertem, nem konnyu dzsekit, mert mindig husz fokos homersekletvaltozasokat fogtam ki.
13/13 NTBS válasza:
Anno barátnőm. Harmadik napra jobban lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!