Elviheti külföldre? Ellenőrzi valaki?
A lányon 12 éves. Enyém a felügyeleti jog.
A legjobb barátnőm elvinné egy hosszú hétvégére Disney Worldbe. Londonig repülő, utána autó.
Ilyen eseben kell valami papír a gyereknek, hogy viheti? Vagy nem ellenőrzi senki?
Útlevelet kell csináltatni, azt tudom.
Legelső "gúgli" találat és ott van benne a válasz a kérdésre. Szülői hozzájáruló nyilatkozat.
Egyszerubb Parizsba menni es ott egy autot berelni, mint egy jobbkormanyos autoval benazni a kontinensen.
bar a disneylandhez minek auto, azt nem ertem. Londonbol az eurostar kozvetlenul a disneylandhez elvisz.
5!
Mert csak ugy lehet Londonban élni, ha jobbkormanyos autója van az embernek, ugye. Az autó nyilván azért kell, mert nekik kényelmesebb és lehet olcsóbb is azzal menni, mint vonatozni. De amúgy nem mindegy neked? Köze nincs a kommentednek a kérdéshez
A srác kint lakik hosszú évek óta. Magyarországra is hazajön jobbkormányos autóval, ha kell. Általában repülővel jön, de jött már autóval is. Szóval miért bénázna?
Amúgy meg nem is értem, miért az útvonalat kritizálod? Ők tudják, miért így csinálják. Nyilván mást is megnéznek út közben, nem csak Disney World az egyedüli cél.
A kérdéshez nem kapcsolódik, hogy miért mennek, meg mivel mennek. :D
ha valaki nem tud a google-lal utána nézni hogyan utazhat a gyereke külföldre, arról feltételezem, hogy nem tudja Parizsba el lehet jutni kozvetlenul is, nem kell Londonon keresztul menni :)
Csak segiteni probaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!