Funkcionális ruházat hidegben. Milyen anyagból legyen?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 11:01
11/13 A kérdező kommentje:
#9. Köszönöm szépen a normális választ.
#10. Lehet, hogy nem pamut, de a mű dolgok közül is lehet, hogy valamelyik nem okoz allergiát, csak lehet, hogy már nem úgy hívják, hogy műszál.
De tudom, hogy miről beszélsz, mert nekem is van olyan ruhám, ami műszálas nem is hordom, de másfajtát el tudok viselni, szóval nem tudom, hogy min múlik, mert nem értek ehhez, de valószínűleg van már kifejlesztve olyan speciális anyag, ami nem természetes, de mégsem allergizál.
Megértelek, mert én is törekedtem arra, hogy bár legtöbb ruhám, ágynemű, stb. 100% pamut vagy más természetes anyag legyen, de az kétségtelen, hogy ezek nem melegítenek. Kivéve a gyapjút, az melegít.
2023. jan. 10. 13:13
12/13 A kérdező kommentje:
#9. Az általad említett membrános síkabátról tudsz megadni linket?
2023. jan. 10. 13:17
13/13 A kérdező kommentje:
Ezekhez kell speciális mosószer?
2023. jan. 10. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!