Utazási irodábol katalógust ingyen lehet hozni?
Figyelt kérdés
Régen tudom hogy ingyen volt amiben az utazásokat reklámoztak meg benne vannak a hotelek. Még mindig így van?2022. nov. 3. 19:41
1/10 anonim válasza:
Manapság már minden online van...
2/10 anonim válasza:
#1 +1
Gondolj utána, ma?
1 hónap múlva más az ár!
Honlapon, utazási ajánlatukban 1 tollvonás és aktuális.
Te meg 2 hónap múlva érvénytelen árakat látsz.
Sőt, lehet mire kijön a nyomdából és hozzád kerül, már nem igaz.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem baj csak ötletelésre kell.
Arra gondoltam ott össze vannak szedve a legszebb helyek amiből tudok én választani meg utanaolvasni mert egy helyen vannak. És könnyebben forgatom meg mutatom meg idősebb rokonnak.
2022. nov. 3. 20:21
4/10 A kérdező kommentje:
Mármint az infók vannak egy helyen.
2022. nov. 3. 20:21
5/10 anonim válasza:
Ha van egyáltalán akkor az ingyen van. Ma már talán csak a nagyobb utazási irodák engedhetik meg maguknak, mert elég jelentős összeg kinyomtatni. Ígaz, hogy online egyszerűbb, és olcsóbb is, de néha sokat számít egy valódi, kézzel fogható színes katalógus is.
6/10 anonim válasza:
Persze. Az első pár válaszoló sosem járt még pl Utazás kiállításon, úgy látszik 🙂 Természetesen vannak myomtatott katalógusok, és ezek ingyenesek, de inkább az egyes régiókat, úttípusokat és szállásokat mutatják be. Az árlistát most már gyakran külön adják hozzá,nem nyomtatnak bele árakat.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó az Szuper nekem az úgy jó köszi szépen :)
2022. nov. 4. 07:35
8/10 A kérdező kommentje:
És amúgy köszi mindenkinek:))
2022. nov. 4. 07:36
9/10 anonim válasza:
Utazási irodából elképzelhető, hogy el lehet hozni, de az csak egy utazási iroda ajánlatait tartalmazza, és nem megy mindenféle régióba.
Akkor többet kell felkeresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!