Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Utazási irodábol katalógust...

Utazási irodábol katalógust ingyen lehet hozni?

Figyelt kérdés
Régen tudom hogy ingyen volt amiben az utazásokat reklámoztak meg benne vannak a hotelek. Még mindig így van?
2022. nov. 3. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Manapság már minden online van...
2022. nov. 3. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

#1 +1

Gondolj utána, ma?

1 hónap múlva más az ár!

Honlapon, utazási ajánlatukban 1 tollvonás és aktuális.

Te meg 2 hónap múlva érvénytelen árakat látsz.

Sőt, lehet mire kijön a nyomdából és hozzád kerül, már nem igaz.

2022. nov. 3. 20:12
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem baj csak ötletelésre kell.

Arra gondoltam ott össze vannak szedve a legszebb helyek amiből tudok én választani meg utanaolvasni mert egy helyen vannak. És könnyebben forgatom meg mutatom meg idősebb rokonnak.

2022. nov. 3. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Mármint az infók vannak egy helyen.
2022. nov. 3. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egyáltalán akkor az ingyen van. Ma már talán csak a nagyobb utazási irodák engedhetik meg maguknak, mert elég jelentős összeg kinyomtatni. Ígaz, hogy online egyszerűbb, és olcsóbb is, de néha sokat számít egy valódi, kézzel fogható színes katalógus is.
2022. nov. 4. 05:06
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Persze. Az első pár válaszoló sosem járt még pl Utazás kiállításon, úgy látszik 🙂 Természetesen vannak myomtatott katalógusok, és ezek ingyenesek, de inkább az egyes régiókat, úttípusokat és szállásokat mutatják be. Az árlistát most már gyakran külön adják hozzá,nem nyomtatnak bele árakat.
2022. nov. 4. 07:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó az Szuper nekem az úgy jó köszi szépen :)
2022. nov. 4. 07:35
 8/10 A kérdező kommentje:
És amúgy köszi mindenkinek:))
2022. nov. 4. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Utazási irodából elképzelhető, hogy el lehet hozni, de az csak egy utazási iroda ajánlatait tartalmazza, és nem megy mindenféle régióba.

Akkor többet kell felkeresned.

2022. nov. 4. 14:05
 10/10 NTBS ***** válasza:
Igen.
2022. nov. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!