Megbízható magyar utazási iroda?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalazok van messzi utakra?(pl.Amerika)2022. aug. 18. 22:35
1/6 anonim válasza:
Majd 20 éve, 15 évesen nőttem ki az utazási irodával utazásból, de addig a Fehérvár Travellel sok jó élményünk volt. Google-értékeléseik még mindig nagyon jók.
3/6 anonim válasza:
Trivago.hu, flixbus, wizzair, ryanair.
4/6 anonim válasza:
3
...és amiket írtál, azok mind mennek az USA-ba.
Vicces vagy.
5/6 anonim válasza:
Én csak 1-2 napos utakon voltam eddig, mert hátizsákosként luxusnak tartom, de ismerőseimnek ajánlottam és voltak Amerikában is meg Kambodzsában is a Haris Travellel. Mi szeretjük őket. Profi és tapasztalt idegenvezetők, az iroda is nagyon ügyfélbarát.
Amit el kell ismerni, hogy az ára sokszor elég borsos, de csalódni sem fogsz!
6/6 anonim válasza:
Megbízhatóság szempontjából: Zseppelin, Lovasi Tours, Sütő Tours. Ezek közül persze nem mind megy Amerikába, de vannak más messzibb útjaik. Viszont minőség és megbízhatóság alapján őket nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!