Egy poggyásznak számít-e, ha a bőrönd tetejére a húzókarig ráteszek egy kisebb táskát, és egybe fóliázom be az egészet, úgy hogy még lehet a kerekeken lazán húzni? Vitt, így már valaki poggyászt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 14:16
11/17 anonim válasza:
Sőt... minden leeshető darabra ragasztottak hazafelé külön vonalkódot, ami nem biztos hogy mindig így van, de ez számomra különösen megnyugtató volt (kicsit féltem, hogy a nagy dobálásban valamit elhagynak róla). A lényeg hogy valamivel rögzítsd egymáshoz a kettőt, ne csak rárakd, így a biztos szerintem! Ha befóliázod akkor meg aztán nem is látszik hány darabból áll! A lényeg hogy egyben maradjon, ez viszont a te érdeked! Senki nem fog szerintem belekötni, pláne ha betudod otthon fóliázni!
12/17 anonim válasza:
Szerintem kettő, mert ugy több pénzt tudnak töled legombolni, plusz a súlyfeleslege is elég borsós árú
13/17 anonim válasza:
Én csináltam ilyet, de nem fapadoson, akkor 1nek számít, a kézipoggyásznál is összecsomóztam 2 csomagot, azt is 1nek vették.
Ha fapadossal mész akkor inkább ne tedd!!! Nagyon szigorúak, amibe tudnak, belekötnek.
14/17 anonim válasza:
utsó vagyok:
Ha nem fapados akkor BIZTOS, h lehet, láttam valakit a múltkor aki 3 kosarat tett egymásra(egymás fölé) és így fóliázták le neki.
15/17 anonim válasza:
A fóliázósnak semmi köze a repülőtársasághoz, így hát ha azt nézzük teljesen mindegy, hogy melyik társasággal utazik. Egyébként wizzair szerintem sokszor túl laza is ilyen témákban, nem valószínű hogy ők belekötnének, olyat is láttam, aki 65 literes túrazsákot vitt fel kézipoggyásznak a gépre! Arra figyelni kell hogy a 32 kilós határt ne lépje át, különben nem szállítják a csomagot, wizz-nél már túlsúly sincs!!
16/17 anonim válasza:
Jól mondták előttem. Ha két bőröndöt összekötsz, és a bőrönd egykét kezelhető, akkor a két bőrönd egy csomag. Egy lényeg van: sem méretbeli, sem pedig súlybeli határt nem léphet át a csomag.
A Wizznek a nem emeltdíjas száma: 06-1/577-61-61
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!