Google Translate-tel (orosz) sikerülhet Kazahsztánba, Mongóliába, majd Grúziába/Örményországba, esetleg Indiába 6 személynek vonatjegyeket találni a hivatalos honlapokon? Angol oda feltételezem kevés lehet magában... Árak és indulási idők érdekelnek!
Nekem volt pár több napos vonat- és buszutam. Arra jutottam, hogy pár óra, nagyon max 1 éjszaka belefér. De 8+ órákat én már nem akarok buszozni/vonatozni.
Mikor volt 5-6 ezer forintért repjegy ide-oda, hát, a hülyének is megérte.
Lehet, hogy útközben nem látsz sok dolgot, de azt az időt, amit utaznál, helyben fel tudod használni és helyben több dolgot meg tudsz nézni.
Nyilván más, ha úgy túrázol, hogy maga az odaút is a túra része és időben számoltál ezzel, akkor lehet vonatozni.
A Balkánt például kocsival jártuk be, minden este máshol volt a szállás. Ahol van értelmes vonat-infrastruktúra, ott ugyanez működhet vonaton. De ha azt nézem, hogy oké, van egy szabad hétvégém, van egy hatezres jegy Berlinbe, akkor Berlint nézem meg. Odaút, visszaút meg legyen meg minél egyszerűbben és gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!