Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » FONTOS! Magyar-Angol védetts...

FONTOS! Magyar-Angol védettségi igazolvánnyal át engednek az Osztrák határon? Pfizer-el vagyok be oltva.

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 17:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Az, hogy egy vakcina által nyújtott védelem az idő előrehaladtával csökken, vagy emlékeztető oltásokat kell beadni, egyáltalán nem új jelenség. A himlő elleni oltás által nyújtott védelem egy életre szól, a tetanusz több mint egy évtizedig nyújt védelmet, az influenza elleni azonban biztosan csak hat hónapig, ezért is kell belőle minden évben újat gyártani. Sokan mégsem értik, hogyan történhet meg, hogy a koronavírus elleni védőoltásokból már akár hat hónap elteltével újabb adag kell."

Még egy idézet az egyik belinkelt cikkből.

Ha tudnám aláhúznám azt a sort ahol azt írják hogy az infulenza elleni védőoltás csak hat hónapig véd. A koronavírus is hasonlít az infulenzára csak ütősebb

2021. okt. 24. 22:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Tőlem semmit nem kértek ma, személyit ellenőrizték szúrópróba szerűen. Amúgy van sablon negatív tesztem lementve, csak a dátumot kell rajta 2 naponta módosítani (kb mindenki így jár ki aki ingázik).
2021. okt. 25. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:
18%

De minek akarnák átmenni?

Itt is megvan minden.

Már nem az van mint az 50-es 60-as években, hogy nejlon harisnyát innen , hűtőgépek onnan, színes tv-t meg amonnan szerzünk be

És be kellett járni több országot ha azt akartuk hogy a háztartásunkba minden meglegyen. Most be megyek bármelyik hipemarketbe és minden megvan. Még több is mit ami kéne. Mert csak azértugrok be, hogy vegyek magamnak néhány zsemlét meg felvágottat aztán azt veszem észre hogy tele a bevásárló kosár és a kasszánál 50 ezret fizetek.

Szóval? Minek mész ki?!?

2021. okt. 25. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:
45%

"De minek akarnák átmenni?

Itt is megvan minden."

Biztos magnót vásárolni jár át 100 ezer magyar. Ja várj, nem! Azért, mert az árak már itthon is nyugatiak, de a bérek harmada az ottaninak? Látom megkaptad a békemeneten a krumplit.

2021. okt. 25. 18:01
 15/21 anonim ***** válasza:

tegnap 22:30

Ebből azt olvastad ki, hogy nem érvényes a megkapott két oltás a Pfizerből ? Egy szó nincs arról, kötelező harmadik is jelenleg.

2021. okt. 25. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:

tegnap 22:33

A kínai és az orosz oltások más dolog.

Mivel nem ismeri el néhány ország, úgy veszik, nincs beoltva az egyén. Viszont a többi oltásnál kettő beadása a protokoll, plusz 14 nap az utolsó után.

Most Janssennel próbálkoznak, akik keleti oltást kaptak. Mert az egy adagos.

2021. okt. 25. 22:15
 17/21 anonim ***** válasza:

"Ebből azt olvastad ki, hogy nem érvényes a megkapott két oltás a Pfizerből ? Egy szó nincs arról, kötelező harmadik is jelenleg."

Nem

Azt olvastam ki, hogy az idő elteltével csökken a hatékonysága.

Az első hónapba még 90-96%-ék ha jól emlékszem. Aztán 70-80% és a hatodik hónapban állítólag a virus mutációk miatt már 50% alatti védettséget ad. Ha ezt a logikát követem akkor bizonyos idő után a két oltás már 0%-hoz közeli védelmet ad. Kerek perec leírták a cikkben. Van amelyik védőoltás egy életre szól, van amelyik 10 évre mint például a tetanusz, és van amelyik oltásokból évente ,félévente emlékeztetőt kell adni ilyenek az infulenza vírusok. Nyilván azért kell ismételni az oltásokat évente, tízévente, mert az előző már nem hatékony , nem véd. Én ezt olvastam ki. De ez is van leírva.

2021. okt. 25. 23:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 18:01

"Látom megkaptad a békemeneten a krumplit."

Nahát Én lennék az utolsó akit te ilyen meneten látsz. Az biztos!

Gyurcsánynál már csak Orbánt útálom jobban. Bár inkább úgy mondanám holtverseny van a kettő között. Orbán úgyis azt akarja elhitetni az emberekkel hogy ha nem rá szavaznak akkor csakis Gyurcsányra tudnak/fognak.

Na de ne politizáljunk, elég sok fóruma van nem akarom még ezt is elvinni abba az irányba.

Az hogy minek akar ki menni azért kérdeztem hogy hátha többet meg tudunk a kérdezőről, de úgy látom félre lettem értve.

2021. okt. 26. 00:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tökmindegy neked miért akar kimenni? Rengeteg ember járja Európát az év nagy részében, nem kell neked a logikát keresni benne. Más életmódot folytatnak és kész.
2021. okt. 27. 05:07
 20/21 Kroms ***** válasza:
36%
Még nyáron bejelentette a kúrmány, hogy nemsokára digitális útlevél lesz a mérgezettségi igazolvány helyett. Ahol ilyen már működik, ott az APP számolja az eltelt időt, ami után a mérgezettséged túlságosan alacsony és szól, hogy lehet menni újabb méreginjekcióért, különben mérgezetlennek fogsz minősülni és ha nem teszed, meg leszel fosztva az emberi alapjogaidtól.
2021. okt. 31. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!