Akik voltak már a Maldív szigeteken vagy terveznek oda utazást, Ti beoltattátok magatokat az ajánlott oltások valamelyikével? (pl: Hepatitis, malária, tifusz)
2000-es évek elején voltam.
Elmentem a háziorvoshoz, hogy doktorúr ide megyek, ezek kellenének oda.
Kérdezi, akarja maga ezt, úúúúgy igazából.
NEM!
Én is így gondoltam.
Borítékban ment egy kis adalék a zsebbe.Pecsét meg a papírra.
2-es, miért hazudozol, oltástagadó retardált?:DDD Ezek az oltások soha, semmelyik országba nem voltak kötelezőek.
Egyetlen olyan van, ami bizonyos országokba (de nem Maldívra) kötelező, a sárgaláz.
#6, "Persze tudom, bárhogyan el lehet kapni, de én akkor sem kertem egyiket sem."
Mesélj, itt mi a kifogás? :DD Mert ugye a Coviddal ellentétben már nem hivatkozhatsz arra, hogy nem volt alaposan letesztelve :DDD
De persze sok élvezetes cifrafosást kívánok.
Mi a kifogás? Nem kötelező, akkor minek oltsam be magam, ennyi. Ha Afrikába készülnék, akkor beadatnám, de nem oda készülök. Ismerem magam, elővigyázatos vagyok, kezet mosok, gyümölcsöt megmosom vagy nem is eszek, helyiekkel nem kerülök közelebb kontaktusba, stb. Ezeket mind be lehet tartani arra a kis időre. Egy 5* helyen nem is nehéz. Amúgy meg itthon is elkaphat az ember bármit, ha nem figyel oda, volt már rá példa az ismeretségi körömben, pedig nem ment exotikus helyre. Malária ellen pedig a gyógyszer is jó.
Te inkább csak kötözködni akarsz mindenképpen, holott azt sem tudod mi a véleményem a védőoltásokról. Elmondtam amit akartam, nem költözködésképp, ezért a reakciódra ezután nem vagyok kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!