Mit érdemes vinni 5 napra a Balatonra?
Két haver hívott el a Balatonra 5napra.
Konkréttan tegnap hívtak, de egész nap dolgoztam és csak most van időm összepakolni.
18:00kor indulunk.
Félek hogy itthonhagyok valamit.
Soha nem voltam nyaralni, útáltam az ilyesmit, de most rávettek.
Valaki leírná részletesen hogy mit vinne, miből mennyit?
20éves fiú vagyok.
Mennyi pénzt? Lakhatás és út megoldott.
Amit amúgyis naponta használsz, vagy használni fogsz egy strandon. Pipere, telefon, töltő, laptop, szemüveg/kontaklencse, fürdő cucc, papucs, ruhák, labda, fülhallgató, napszemüveg, bluetooth hangszóró.
Kb ennyi. Gondold végig, hogy mik azok amiket használsz, vagy mi az ami kell, de ott nagyon nehezen tudnád beszerezni. Mert egyébként, ha nem az Isten hátamögé mentek, akkor lesznek boltok bőven, úgyhogy nem para ha otthon marad valami.
Meg nyilván bankkártya, ne kezd el leszámolni a lóvét, mert egyrészt sok készpénzzel nem nagyon szabad mászkálni, plusz azzal be fogsz fürödni, ha elfogy és nagyon kéne. Inkább amennyit nem tervezel elkölteni azt rakd át a takarékszámlára vagy valami, de ott van vésztartaléknak. ;)
Naptej, törölközők (2-3 plusz ami zuhanyzáshoz kell), fürdőruci
Konzervkaják, zacskós levesek
Innivalók,.főleg víz
Pénz attól is függ, hogy oldjátok meg a kajálást, mentek-e valahova szétnézni, bulizni, piálni.
Na jelenleg itt tartok:
6 póló
4 rövidfarmer
1 hosszú farmer és 1 pulcsi
6 alsógatya
2 fürdőgatya
10 zokni
Váltás cipő, papucs
Napszemüveg
Törölközők
Telefon, töltő
Könyv
Sampon
Olló
3 Borotva, borotvahab
Izzadásgátló
Parfüm, dezodor
Kaja, piát közösen megvesszük, pluszba viszek egy kis vodkát.
Naptej
Kondom, sikosító
Gyógyszerek
Ragtapasz
Pénz
Remélem nem felejtettem ki semmit. 😀
4es
Jaj nem.
De megyünk majd egy nap bulizni is, fel kell készülni a csajokra. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!