Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A Wizz Air tényleg ilyen olcsó?

A Wizz Air tényleg ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

Ma számolgattam hogy egy 4 tagú család ha szeretne utazni pl.Londonba akkor kb mennyibe kerulne nekik,kiszamoltam es az jott ki hogy osszesen 75920Ft.(oda-vissza)

Ez tényleg ilyen olcsó?

2010. aug. 23. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
az árat nagyban befolyásolja az utazás időpontja (minél hamarabb meg tudod venni a jegyet, annál olcsóbban juthatsz hozzá), valamint az illetéket ne felejtsd ki, azt is kell majd fizetned.
2010. aug. 23. 12:50
 2/7 anonim válasza:
majusban vettem meg a repjegyet londonbol budapestre, valami 9 ezer ft volt
2010. aug. 23. 12:58
 3/7 anonim válasza:
ki kell fogni. Vannak nagyon olcsó jegyek, és vannak drágábbak. És az igaz, ha minél előbbi időpontra vásárolsz annál olcsóbb.
2010. aug. 23. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly 5 ezerért mentem Rómába.
2010. aug. 23. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
A wizznek tényleg ilyen olcsók a jegyei :) Még 2-3 ezer pluszra kell maximum számítani, azok is olyanok, mint pl foglalási díj, ha utalod az árát. A poggyászdíj nagyon magas! Feladott poggyász nélkül, internetes utasfelvétellel csak 1-2-3 ezer ft-tal drágább max a repülőjegy, mint ami fel van tüntetve alapárnak. Próbálj végig csinálni egy foglalást, minden igényeddel együtt, a végén ki fogja dobni hogy mennyire is jönne ki az utazás.
2010. aug. 23. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
én idén januárban 5 euróból(nincs 1500ft) repültem pozsonyból alicantébe, spanyolországba, ryanairrel. ehhez képest sok a 76ezer ft...de amúgy nem sok, angliába már annyi repülő jár, le tudják vinni az árakat
2010. aug. 26. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
én most tavasszal 16 ezerért repültem Rómába,oda-vissza. két hónappal előtte foglaltuk le, szóval érdemes vadászgatni mert baromi jól ki lehet fogni.
2010. aug. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!