Tegnap voltam az okmányirodában új útlevelet igényelni. Azt mondták 2 hét mire megjön. Kinek mennyi idő alatt jött meg az új útlevele?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 10:23
2/12 anonim válasza:
Nekem egy hét alatt elkészült. Felhivtak és érte kellett mennem.
3/12 anonim válasza:
Én csütörtökön voltam az okmányirodában, és kedden már hozta a postás az új útlevelet, pedig nem is sürgősségivel kértem. Most már viszonylag kevesen igényelnek, mert Európa nagy részébe lehet személyivel is utazni, Európán kívülre meg azért nem rohangálnak tömegesen a magyarok.
4/12 anonim válasza:
Általában tényleg két hét, vagy másfél.
5/12 anonim válasza:
Nekem 10 nap volt, hat az is 2 het, mert ugye 10 munkanap.
7/12 anonim válasza:
En hetfon voltam es csutortokon kaptam meg surgossegivel !
Utazgatni az EUban utazgathatsz nelkule, de bejelentkezni egy lakasba meg mindig ezzel lehet. Nekem minden hivatalban azt kerik.
8/12 anonim válasza:
Én kedden voltam bent igényelni, és pénteken már lehetett is érte menni, pedig nem sürgősségivel kértem!
9/12 anonim válasza:
Nekem is 1 hét volt, ha jól emlékszem, postán küldték ki a munkahelyemre, ahova kértem.
10/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én ma voltam az Okmányirodába, 7-ére kaptam időpontot, nem sürgősségivel. Szerintetek 30-ig megjön az útlevél?:((
1-én utazunk! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!